Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Pisa Airport

Bent u een vakantie aan het plannen naar het mooie Toscane in Italië en zoekt u nog een huurauto? Een auto huren in Pisa doet u voordelig op Alamo.nl. Begin uw rondreis door Toscane in Pisa en ontdek het Toscaanse landschap. De auto is namelijk een uitstekend middel om deze Italiaanse streek te ontdekken. Bij Alamo.nl heeft u keuze uit een groot assortiment huurauto’s. Waarmee u een ongelimiteerd aantal kilometers mag maken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen ook nog eens inclusief in het voordelige prijstarief.

Lees meer

Een auto huren in Pisa

Toscane staat bekend om zijn schitterende landschap en rijke cultuur. Één van de grootste aanvlieghavens van Toscane is Pisa. Vanaf Amsterdam bent u binnen 2 uur in Pisa. U kunt een betrouwbare auto huren in Pisa en deze ophalen op de luchthaven. Door het strikte schoonmaakbeleid van alle verhuurlocaties gaat u altijd op pad met een optimaal hygiënische huurauto. Nadat u het oude Pisa heeft gezien, kunt u met uw huurauto bijvoorbeeld richting Florence rijden. Deze rit duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Tip van een Alamo.nl medewerker

U kunt een auto huren in Pisa voor een schitterende vakantie in Toscane, maar ook daarbuiten. Rijd bijvoorbeeld langs de Noord-Italiaanse steden zoals, Turijn, Milaan en Venetië. Deze totale rit bedraagt iets minder dan 750 kilometer en brengt u daarbij langs de pareltjes van Noord-Italië. Doordat u bij Alamo altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers hoeft u zich geen zorgen te maken over de afstand. Daarnaast is het bij Alamo ook mogelijk om uw goedkope huurauto op een andere locatie in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald. U maakt dan een one-way.

Voordelen Alamo.nl

√ Een auto huren in Pisa is zonder toeslag voor extra kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ Groot aanbod huurauto’s. Een compacte huurauto voor u alleen tot een 7 persoons auto huren behoort tot de mogelijkheden.
√ 30 jaar ervaring in autohuur.

Autoverhuurlocatie in Pisa

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op het vliegveld van Pisa. U dient zich te melden bij de Enterprise balie, waar u de sleutels van uw huurauto ontvangt. Uw vakantie in het mooie Italië kan direct beginnen. Wilt u ook een auto huren in Pisa? Vraag dan een vrijblijvende autohuur offerte aan. Als u nog vragen heeft helpen onze medewerkers u graag verder. Heeft u tijdens uw vakantie een probleem buiten openingstijd? Neem dan contact met ons op via ons noodnummer. Een van onze eigen medewerkers neemt dan de telefoon voor u op. 

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PISA AIRPORT
AEROPORTO GALIELO GALILE
PISA, PIAZZALE MARIO COBIANCHI SNC. 56121 Italië

  003905024347
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.