Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Pisa Airport

Bent u een vakantie aan het plannen naar het mooie Toscane in Italië en zoekt u nog een huurauto? Een auto huren in Pisa doet u voordelig op Alamo.nl. Begin uw rondreis door Toscane in Pisa en ontdek het Toscaanse landschap. De auto is een uitstekend middel om deze Italiaanse streek te ontdekken. Bij Alamo.nl heeft u keuze uit een breed assortiment huurauto’s waarmee u een ongelimiteerd aantal kilometers mag maken! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen ook nog eens inclusief in het tóch al voordelige prijstarief. Wacht dus niet langer en verzeker uzelf vandaag nog van een Alamo huurauto!

Lees meer

Beleef Pisa en omgeving met een Alamo huurauto

Toscane staat bekend om zijn schitterende landschap en rijke cultuur. Één van de grootste aanvlieghavens van Toscane is Pisa. Vanaf Amsterdam bent u binnen 2 uur in Pisa. Pisa is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad telt ongeveer 89000 inwoners en trekt jaarlijks veel toeristen die allemaal ademloos naar de scheve toren van Pisa komen kijken. De stad heeft voor de cultuurliefhebber meer te bieden dan alleen de toren van Pisa. In de buurt van de toren staat ook de Dom van Pisa en de Doopskerk. Nadat u het oude Pisa heeft gezien kunt u met uw huurauto richting Florence rijden, deze rit duurt ongeveer een uur en een kwartier.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak in plaats van een tour vanuit Pisa door de regio Toscane een tour langs de Noord-Italiaanse steden: Turijn, Milaan en Venetië. De totale rit bedraagt iets minder dan 750 kilometer en brengt u langs de pareltjes van Noord-Italië. Bezoek de stad waar in 2006 de Olympische Winterspelen zijn gehouden. Vervolg u route naar de modehoofdstad van Italië en eindig uw rondreis bij de grachten van Venetië. Doordat u bij Alamo altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kan deze reis werkelijkheid worden! Daarnaast is het bij Alamo ook mogelijk om uw huurauto op een andere locatie in te leveren dan waar u deze oorspronkelijk opgehaald heeft.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Pisa?

√ Een auto huren in Pisa is zonder toeslag voor extra kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt gemakkelijk en goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ Als u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Ophaalpunt in Pisa

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op het vliegveld van Pisa. U dient zich te melden bij de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). De medewerker zal u, nadat u het huurcontract heeft getekend de sleutels van uw huurauto meegeven. Uw vakantie in het mooie Italië kan beginnen. Wilt u ook een auto huren in Pisa? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website. Uiteraard helpen onze medewerkers u graag verder.

 Contactinformatie

PISA AIRPORT
APTO G GALILEI VIA CARIOLA 13
PISA, 56121 Italië

  003905024347

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.