Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Florence Airport

Bent u van plan op vakantie te gaan naar Italië en wilt u een auto huren in Florence? Dan is een voordelige huurauto via Alamo.nl een aanrader. Bij Alamo huurt u een auto inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers en alle benodigde verzekeringen. Daarnaast kunt u voor slechts 3,50 euro per dag uw eigen risico afkopen, zodat u helemaal zorgeloos op vakantie kunt. De keuze aan huurauto’s bij Alamo.nl is ruim, waardoor u altijd een huurauto naar uw wens kunt vinden.

Lees meer

Auto huren in Florence

U kunt een auto huren in Florence en eerst een aantal dagen van de stad en directe omgeving genieten. Florence ademt in een woord kunst, cultuur en historie. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan museum Uffizi. Wanneer u verzadigd bent, wordt het tijd om met uw Alamo huurauto Toscane rond te reizen en te genieten van het landschap met heuvels, olijfboomgaarden en leuke dorpen en steden. Uiteraard mogen Pisa en Bologna niet ontbreken tijdens uw rondreis door Italië.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak een roadtrip door Italië en geniet van alles wat dit prachtige land u te bieden heeft. U kunt ook een auto huren in Florence en deze op een andere locatie in Italië inleveren. U maakt dan een one-way. Rijd bijvoorbeeld naar Rome of Milaan. Vergeet onderweg niet te genieten van het Italiaanse landschap. Neem voor meer informatie over one-ways contact op met één van onze medewerkers. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen.

Voordelen autoverhuur Alamo.nl

√ U huurt met ongelimiteerde kilometers.
√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt gemakkelijk en goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ U kunt al een auto huren in Florence vanaf 19 jaar.
√ 24/7 bereikbaar op ons noodnummer.

Ophaalpunt in Florence

Ook een grondig gereinigde auto huren in Florence? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of maak een boeking. De ophaallocatie in Florence bevindt zich in de buurt van het vliegveld, op de Via Palagio degli Spini. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u direct de Airport shuttle bus nemen naar het autoverhuur terrein. De shuttle gaat om de 5 minuten en duur 10 minuten. Wanneer u bij het autoverhuur terrein arriveert, steekt u de parkeerplaats over en volgt u de borden Alamo. Na 100 meter vindt u het verhuurkantoor en de Alamo parkeerplekken.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
FLORENCE AIRPORT OFFSITE
VIA PALAGIO DEGLI SPINI SNC
FLORENCE, 50145 Italië

  0039055310150
Maandag:
9:00 - 18:00
Dinsdag:
9:00 - 18:00
Woensdag:
9:00 - 18:00
Donderdag:
9:00 - 18:00
Vrijdag:
9:00 - 18:00
Zaterdag:
9:00 - 18:00
Zondag:
9:00 - 18:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.