Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bozeman Airport

Bent u van plan om de prachtige natuurparken van Montana, Idaho en Wyoming te ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl en begin uw rondreis in Bozeman, Montana. Op Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor uw fantastische rondreis voordeliger is dan u denkt! Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al gunstige prijstarief. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin deze reis wilt maken, dankzij het brede aanbod aan huurauto’s in Amerika op Alamo.nl is er altijd wel één die aan uw wensen voldoet. Een auto huren in Bozeman? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw huurauto.

Lees meer

Beleef Bozeman en omgeving met een Alamo huurauto

Bozeman is een klein stadje in de staat Montana met zo’n 45.000 inwoners. Ondanks het voor Amerikaanse begrippen lage inwonertal is het een populaire studentenstad. Door zijn prachtige ligging in de Rocky Mountains, kan men in de nabije omgeving onder meer: raften, kajakken, en mountainbiken. Naast deze outdoor activiteiten kan men in Bozeman ook een bezoek brengen aan het “museum of the Rockies” en het American Computer Museum. In de zomerperiode zijn er vele (muziek)evenementen, waardoor de stad een levendig karakter heeft.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Rijd vanaf Bozeman, Montana via het Yellowstone park naar Salt Lake City en vlieg rechtstreeks terug naar Amsterdam. Een prachtige reis van ongeveer 800 kilometer, waarin u het wonderschone Yellowstone park bezoekt en op zoek kunt gaan naar diersoorten die in u in Europa niet in het wild zult vinden. Als u via Jackson Hole rijdt, kunt u wellicht nog skiën ook! Eindig uw reis in Salt Lake City, waar u de auto bij de Alamo verhuurlocatie af kunt leveren. Geniet van een relaxte rechtstreekse vlucht vanaf Salt Lake City naar Amsterdam!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Bozeman?

√ Een auto huren in Bozeman inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u op Alamo.nl uw no-risk afkopen
√ Het aanbod aan huurauto’s is ruim op Alamo.nl
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief in het tarief
√ Als u via Alamo.nl een auto in Amerika huurt hoeft u niet al een jaar in bezit te zijn van een rijbewijs

Ophaalpunt in Bozeman

Als u aankomt op Bozeman Airport volgt u dan de borden naar de Alamo verhuurlocatie. Hier kunt u via de selfservice kiosk de rij omzeilen en uzelf inchecken. De Touch screen kiosk print uw huurcontract uit. Vervolgens wordt u uitgelegd waar uw huurauto zich op de parkeerplaats bevindt. Bij het verlaten van de parkeerplaats hoeft u slechts uw huurcontract en uw rijbewijs aan de bewaker te laten zien. Vervolgens kunt uw genieten van uw vakantie met uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BOZEMAN AIRPORT
5 GALLATIN FIELD RD
BELGRADE, (MT), 59714 USA

  8338860855
Maandag:
7:30 - 23:30
Dinsdag:
7:30 - 23:30
Woensdag:
7:30 - 23:30
Donderdag:
7:30 - 23:30
Vrijdag:
7:30 - 23:30
Zaterdag:
8:00 - 23:30
Zondag:
8:00 - 23:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.