Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Honolulu Airport

Honolulu is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Hawaii en ligt aan de kust van het eiland Oahu. De hoofdstad biedt de bezoekers prachtige stranden in combinatie met hemelblauw water. Een auto huren in Honolulu geeft u de vrijheid om zelf te bepalen wat u gaat bezoeken en waar u een tussenstop heeft. U bepaalt zelf het tempo. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de andere eilanden van Hawaii te bezoeken. Vanaf het vliegveld rijdt u direct door met uw Alamo huurauto naar het beroemde strand Waikiki en kunt u genieten van uw vakantie.

Ontdek Honolulu met een Alamo huurauto

Bij Honolulu denkt men aan de mooie stranden zoals Waikiki, maar de stad is ook erg gewild vanwege de botanische tuinen. Lyon Arboretum, Foster Botanical Garden en Liliuokalani Botanical Garden zijn enkele bekende botanische tuinen. De tuinen beschikken over vele zeldzame tropische planten, die nauwkeurig in de gaten worden gehouden door plantkundigen. De toegang tot de tuinen is gratis, behalve de Foster Botanical Garden. Genoeg groen gezien? Vervolg dan uw route langs de prachtige kustlijn van het eiland Oahu.

Tip van het Alamo team

Een aanrader is om de Manoa Falls te bezoeken. De Menoa Fall Trail staat bekend als één van de meest bezochte wandelroutes in Oahu en bevat regenwoud, bamboe en tropische planten. Tevens is deze wandelroute goed te doen voor beginners. Na ongeveer 45 minuten lopen komt u bij de waterval aan die zo’n 46 meter hoog is. Deze waterval stroomt na enkele regendagen heel hard, maar tijdens hete zomerse dagen droogt de waterval bijna op. Houd er rekening mee dat de wandelroute door een regenwoud loopt en dat het dus slibberig en regenachtig kan zijn, zelfs als het een warme dag is.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Honolulu?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen
√ Een auto huren in Honolulu inclusief de benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen

Waar in Honolulu kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u uw bagage heeft opgehaald, loopt u naar buiten. Aan de overkant van de straat ziet u de shuttle busjes staan en daar ziet u ook de Alamo balie. Hier handelt u samen met de medewerker het papierwerk af, neemt u uw autosleutels in ontvangst en kunt u beginnen aan uw reis. Wilt u een auto huren in Honolulu? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

Direct korting op je huurauto

Vul je e-mailadres in en meld je aan in ruil voor €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HONOLULU INTL AIRPORT
3055 N NIMITZ HWY
HONOLULU, (HI), 96819 USA

  8449130736
Maandag:
5:00 - 23:00
Dinsdag:
5:00 - 23:00
Woensdag:
5:00 - 23:00
Donderdag:
5:00 - 23:00
Vrijdag:
5:00 - 23:00
Zaterdag:
5:00 - 23:00
Zondag:
5:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.