Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Jackson Hole Airport

Een auto huren in Jackson Hole voor een prachtige rondreis door Wyoming? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis in Jackson Hole! Ontdek de ruige natuur van de staat met een comfortabele huurauto van Alamo. U huurt bij Alamo.nl altijd een auto inclusief ongelimiteerde kilometers, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien heeft u op Alamo.nl een ruim aanbod aan huurauto’s waaruit u kunt kiezen en zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen in het voordelige prijstarief.

Lees meer

Huur een auto in Jackson Hole en verken de omgeving

Jackson Hole is de naam van de vallei tussen de Teton Mountain Range en de Snake River. Jackson is de enige “stad” in de vallei. U kunt goed skiën in het gebied, maar belangrijker is misschien wel het feit dat Jackson Hole kan worden gezien als de gateway naar Grand Teton National Park en Yellowstone National Park. Hier leven de bruine beren nog in het wild. een auto huren in Jackson Hole is geen overbodige luxe, want de afstanden zijn groot. De dichtstbijzijnde grote stad is Idaho Falls. Deze stad ligt op ongeveer twee uur rijden in de staat Idaho.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u rechtstreeks vliegen naar de Rocky Mountains? Vlieg dan vanaf Amsterdam naar Denver of naar Salt Lake City. Vanaf hier kunt u ook met de auto naar Jackson Hole en deze stad gebruiken als tussenstop voordat u doorrijdt naar Yellowstone Park. Yellowstone is het oudste national park van Amerika en tevens één van de grootste. In het park leven veel verschillende dieren zoals, beren, wolven, bizons en herten. In het park ligt voor 800 kilometer aan verharde weg, waardoor het ideaal is om met een Alamo huurauto te ontdekken. Laat u verrassen door het natuurschoon!

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Jackson Hole?

√ Een auto huren in Jackson Hole zonder toeslag voor extra kilometers.
√ Ruim aanbod aan huurauto’s.
√ Het tarief is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U hoeft bij Alamo niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs als u een auto huurt in Amerika.

Ophaalpunt in Jackson Hole

Als u uw bagage heeft opgehaald verlaat dan de luchthaven en loop naar de shuttle bus pick up area. De shuttle bus vindt u voor de terminal. De shuttles rijden op maandag tot en met zondag van 04.30 tot 0.00. De  bus brengt u naar de Alamo verhuurlocatie waar u het huurcontract tekent en uw sleutels van de huurauto ontvangt. Wilt u ook een auto huren in Jackson Hole? Maak eenvoudig een reservering of vraag een offerte aan.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
JACKSON HOLE AIRPORT
1250 E AIRPORT RD
JACKSON, (WY), 83001 USA

  8449341079
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
7:00 - 22:00
Zondag:
7:00 - 22:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.