Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Las Vegas Airport

Wilt u ook een auto huren in Las Vegas? Dat kan, of u nu uw rondreis begint in Las Vegas of een korte vakantie wilt doorbrengen in deze levendige stad, een huurauto komt altijd van pas. Een auto huren in Las Vegas kunt u gemakkelijk vooraf regelen via Alamo.nl. De autohuur tarieven op Alamo.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Tijdens uw rondreis door het westen van Amerika hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers, want u kunt ongelimiteerd overal naartoe rijden, zonder extra kosten.

Lees meer

Een auto huren in Las Vegas en gemakkelijk de omgeving verkennen

Las Vegas ligt in het midden van de woestijn van Nevada. Naast dat deze stad bekend staat om haar vele casino’s, liveshows, clubs en hotels, is er buiten de populaire strip nog veel meer te ontdekken. Op nog geen uur rijden vanaf Las Vegas vindt u het Valley of Fire State Park, dat bekend is vanwege zijn rode rotsformaties. Dit is zeker de moeite waard om naartoe te rijden. Met een huurauto kunt over de Mouse’s Tank Road rijden en geniet van de prachtige uitzichten die de staat Nevada biedt.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bent u van plan om een rondreis te maken vanaf Las Vegas richting San Francisco, San Diego of Los Angeles in de staat Californië? Bij Alamo.nl betaalt u voor het inleveren van de huurauto in de staat Californië meestal geen drop-off kosten als u de auto heeft opgehaald in Nevada. Naast een auto huren in Las Vegas, kunt u ook kijken naar de mogelijkheden en one-ways van andere verhuurlocaties in Amerika. Benieuwd geworden? Neem dan nu contact op met de customer service!

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Een auto huren in Las Vegas inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Ook inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Ontdek alle one-way mogelijkheden vanaf Las Vegas
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar haalt u de huurauto op?

Bij aankomst op de luchthaven van Las Vegas kunt u gebruik maken van de gratis shuttle verbinding. Deze brengt u van de luchthaven naar het Rental Car Center. Vervolgens vindt u in dit gebouw de verhuurlocatie van Alamo.nl. Daarnaast rijdt u binnen 15 minuten naar de Strip van Las Vegas. Hier vindt u alle bekende hotels en resorts. De meeste grote hotels en resorts hebben een parkeergarage waar u gratis uw huurauto kunt parkeren. Ook een auto huren in Las Vegas? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LAS VEGAS INTL ARPT
7135 GILESPIE ST
LAS VEGAS, (NV), 89119 USA

  8443707395
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.