Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Lihue Airport

Lihue is de belangrijkste stad van het eiland Kauai, een van de prachtige eilanden van de Amerikaanse staat Hawaii. Het eiland bezit over adembenemende stranden met helderblauw water. Daarnaast vindt u op Kauai veel cultuur en historie. Met een huurauto van Alamo heeft u de vrijheid om het prachtige eiland op eigen gelegenheid te ontdekken. Een auto huren in Lihue is via Alamo zo geregeld en altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Rijdt vanaf het vliegveld direct naar Kalapaki Beach, het prachtige brede zandstrand van Lihue, waar u heerlijk kunt zwemmen en relaxen. Lihue is jouw toegangspoort tot avontuur op Kauai.

Lees meer

Ontdek Lihue en de omgeving met een Alamo huurauto

In de stad Lihue is veel vertier te vinden. Er zijn maar liefst vijf theaters en in het Kakui Grove Shopping center vindt u vele winkels en uitgaansgelegenheden. Breng ook een bezoekje aan het Kauai Museum en laat je onderdompelen in de Hawaiiaanse geschiedenis. Trek er vervolgens op uit met uw huurauto van Alamo om de vele natuurwonderen van het eiland te ontdekken. Kauai bezit over tal van historische plaatsen, zoals Kilohana. Een historische plantage waar u de iconische Luau kunt bewonderen. Ninini Beach, met werkende vuurtoren uit 1897, is ook zeker een bezoek met uw huurauto waard. Vergeet ook niet te stoppen bij de Wailua Falls, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de watervallen.

Tip van het Alamo.nl team

Een absolute highlight is een bezoek aan het unieke Nā Pali Coast State Park. Een prachtig stukje regenwoud dat rijkt tot aan de oceaan. In dit bijzondere gebied kunt u uitgebreid wandelen, hiken of kamperen. De vele uitzichtpunten over de klifrotsen die u tijdens uw tocht tegenkomt zijn adembenemend en zoals u ze nog niet eerder heeft gezien. Zorg er wel voor dat u goede schoenen meeneemt, want de paden kunnen slibberig zijn.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Lihue?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen
√ Een auto huren in Lihue is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs

Waar in Lihue kan ik mijn huurauto ophalen?

Haal uw bagage op en steek vervolgens de straat over naar de pick-up locatie van de shuttlebusjes, waar u ook de Alamo balie vindt. Handel bij de balie met onze medewerker het papierwerk af en neem de autosleutels in ontvangst. Uw reis kan beginnen! Wilt u ook een auto huren in Lihue? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LIHUE ARPT
3276 HOOLIMALIMA PL
LIHUE, (HI), 96766 USA

  8449141551
Maandag:
5:15 - 22:45
Dinsdag:
5:15 - 22:45
Woensdag:
5:15 - 22:45
Donderdag:
5:15 - 22:45
Vrijdag:
5:15 - 22:45
Zaterdag:
5:15 - 22:45
Zondag:
5:15 - 22:45

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.