Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Memphis Airport

Memphis is het ideale startpunt om met uw huurauto een rondreis door het muzikale zuiden van de Verenigde Staten te maken. Op de luchthaven kunt u, nadat u uw bagage heeft opgehaald, gelijk doorlopen naar de autoverhuurbalie. Hier sluit u de huurovereenkomst voor uw autohuur af. Nadat het papierwerk in orde is gemaakt, krijgt u de sleutel van uw huurauto en loopt u de parkeergarage in. De huurauto’s van Alamo staan hier per categorie geparkeerd. Een auto huren in Memphis is perfect voor reizigers die de staten Tennessee, Arkansas en/of Mississippi willen verkennen.

Lees meer

Ontdek Memphis en omgeving met een Alamo huurauto

Memphis is de grootste stad gelegen in de staat Tennessee. De stad is vooral bekend als de “birthplace van rock ’n roll”. In de Sun Studio’s brak Elvis Presley definitief door met zijn eerste single That’s Allright, die daar is opgenomen. Ook Graceland is natuurlijk een must see voor Elvis fans en muziekliefhebbers. Met een huurauto bereikt u eenvoudig vanuit uw hotel het beroemde Beale Street met zijn Bluesclubs en live muziek. U kunt ook een bezoekje brengen aan Lorraine Motel, waar Martin Luther King werd doodgeschoten en dat nu fungeert als burgerrechten museum.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u na een bezoek aan Memphis nog meer genieten van de muzikale cultuur? Rijd dan met uw huurauto de Mississippi Delta in. Bezoek onder andere het plaatsje Clarksdale of rijd naar Indianola om het B.B. King museum te bekijken. Dit museum staat geheel in het teken van de grote artiest zelf, Riley Ben King, beter bekend als B.B. King. Hij was bluesgitarist en singer-songwriter en wordt gezien als een van de grootste blues artiesten aller tijden. Meneer King ontving hier in 2006 zelfs de hoogste burgeronderscheiding voor, de Presidential Medal of Freedom.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Memphis?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Memphis inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar in Memphis kan ik mijn huurauto ophalen?

De autohuur locatie van Alamo bevindt zich op de luchthaven van Memphis. Als u bij de bagage band uw bagage heeft opgepikt, volgt u de bordjes naar de autohuur balies. Daar kunt u bij de Alamo balie uw huurauto ophalen.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MEMPHIS INTL ARPT
2495 WINCHESTER RD
MEMPHIS, (TN), 38116 USA

  8443709801
Maandag:
7:00 - 21:00
Dinsdag:
7:00 - 21:00
Woensdag:
7:00 - 21:00
Donderdag:
7:00 - 21:00
Vrijdag:
7:00 - 21:00
Zaterdag:
7:00 - 21:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.