Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Minneapolis Airport

Minneapolis is de grootste stad in de staat Minnesota en is gelegen in het noorden van Amerika. De stad staat bekend om de vele soorten kunst en muziek die er te vinden is. Daarnaast is de Minneapolis Sculpture Garden een befaamde plek, welke bezit over meer dan veertig kunstobjecten. Via Alamo.nl kunt u gemakkelijk een auto huren in Minneapolis en kunt u zelf op verkenning gaan. Ongelimiteerde kilometers en de benodigde verzekeringen zijn opgenomen in het tarief.

Lees meer

Ontdek Minneapolis met een Alamo huurauto

Rijdt met uw huurauto langs de uitgestrekte Mississippi rivier en breng een bezoekje aan St. Paul, de hoofdstad van Minnesota. In deze stad vindt u de Saint Paul Kathedraal, een bouwwerk die u niet mag overslaan. Ook de bekende bouwwerken Minnesota State Capitol en het Fitzgerald Theater zijn een aanrader om te bezoeken. Stap vervolgens in uw huurauto om het natuurschoon van Minnesota te ontdekken. De staat bezit veel bosgebieden, meren en rivieren. Breng ook een bezoek aan Lake Superior, het grootste zoetwatermeer ter wereld.

Tip van een Alamo medewerker

Als u in Minneapolis bent is het zeker de moeite waard om de Mall of America te bezoeken. Dit winkelcentrum heeft ruim 520 winkels, 50 restaurants, verschillende attracties en Nickelodeon Universe, het grootste indoor themapark van de VS. Daarnaast betaalt u hier geen belasting over kleding en schoenen. Wanneer u genoeg heeft van het vertier van de grote stad, stap dan in uw huurauto en verken de schitterende omgeving. Een auto huren in Minneapolis is inclusief ongelimiteerde kilometers. U kunt dus zover rijden als u wilt.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Minneapolis?

Wanneer u uw auto huurt bij Alamo.nl, dan zijn de benodigde verzekeringen opgenomen in het tarief. Ook ontvangt u van ons een noodnummer, zodat u ons altijd kunt bereiken. Onze huurauto’s zijn uitgerust met airconditioning en niet ouder dan negen maanden.

√ Een auto huren in Minneapolis zonder toeslag voor extra mijlen.
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen.
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Bij Alamo.nl hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder.

Ophaallocatie in Minneapolis

Eenmaal aangekomen op Minneapolis Airport haalt u eerst uw bagage op. Loop daarna naar de derde verdieping in de parkeergarage. Hier ziet u vanzelf de balie van Alamo, waar u de informatie van de medewerker ontvangt en natuurlijk ook de autosleutels. Uw reis door de Verenigde Staten kan beginnen! Wilt u ook een auto huren in Minneapolis? Vraag dan een vrijblijvende offerte op of maak reservering. Onze medewerkers helpen u graag.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MSP INT'L ARPT T1 & T2
4901 GLUMACK DR
SAINT PAUL, (MN), 55111 USA

  8338135263
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.