Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Cairns Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Australië en wilt u een prachtige rondreis maken door dit land? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw trip door dit wonderschone land in Cairns, in het noordoosten van Australië. Als u uw huurauto via Alamo.nl huurt bent u ervan verzekerd dat u een ongelimiteerd aantal kilometers kunt rijden zonder extra kosten. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief. Alamo.nl biedt u tevens de mogelijkheid om uw eigen risico af te kopen voor slechts €3,50 per dag zodat u zonder zorgen met uw Alamo huurauto de weg op kunt. Voordelig een auto huren in Cairns? Boek vandaag nog via Alamo.nl. 

Lees meer

Beleef Cairns en omgeving met een Alamo huurauto

Cairns ligt in het noordoosten van Australië in de deelstaat Queensland. De stad ligt op ongeveer 1700 kilometer van Brisbane en op zo’n 2500 kilometer van Sydney. De stad is een populaire vakantiebestemming voor duikliefhebbers. Op anderhalf uur varen ligt namelijk het Great Barrier Reef, waar u de mooiste vissoorten ter wereld kunt bewonderen. Op ongeveer 130 kilometer rijden met uw Alamo huurauto kunt u in het National Daintree Park het tropisch regenwoud ontdekken. De stad zelf biedt u ook genoeg vertier. Neem bijvoorbeeld een duik in het zoutwaterzwembad dat direct aan de boulevard ligt  of bezoek de botanische tuinen waar u kennis kunt maken met de flora en fauna uit het regenwoud. Als u meer cultuur wil snuiven breng dan een bezoek aan het Tjapukai Cultural Park. Dit culturele park is eigendom van de Aboriginals. U leert hier over onder meer de geschiedenis van de oorspronkelijke Australische bevolking die in Cairns en omgeving hun hele leven hebben doorgebracht. De populairste attractie van de stad is het Reef Teach, een gigantisch aquarium waar u tropische vissen en koraal kunt vinden. Alle bovenstaande attracties bij elkaar opgeteld met het tropische klimaat maakt dat het in Cairns prima toeven is.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak met uw Alamo huurauto een fantastische reis langs de oostkust van Australië naar het bruisende Brisbane. Geniet tijdens uw reis van alle activiteiten op en rondom het water! Als u dit wil kunt u uw huurauto inleveren in Brisbane bij de Alamo verhuurlocatie. Neem voor meer informatie met betrekking tot deze ‘one-way’ contact op met één van onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Cairns?

√ Een auto huren in Cairns inclusief ongelimiteerd kilometers
√ One-way rentals zijn mogelijk
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Voor slechts €3,50 kunt u uw eigen risico afkopen

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CAIRNS APT T1 INTL
TERMINAL BUILDING AIRPORT AVE
CAIRNS, 4870 Australië

  740349045
Maandag:
7:00 - 23:00
Dinsdag:
7:00 - 23:00
Woensdag:
7:00 - 23:00
Donderdag:
7:00 - 23:00
Vrijdag:
7:00 - 23:00
Zaterdag:
7:00 - 23:00
Zondag:
7:00 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.