Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Perth Airport

Bent u van plan om uw vakantie in Perth, de hoofdstad van de deelstaat West-Australië, in Australië door te brengen? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl en verzeker uzelf van een comfortabele auto in Perth. Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers waardoor u uw huurauto zoveel kunt gebruiken als u zelf wil,  zonder dat er achteraf extra kosten voor extra kilometers worden gerekend. Bovendien zijn bij Alamo.nl alle benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Ook een auto huren in Perth? Wacht niet langer en boek nu uw huurauto via Alamo.nl!

Lees meer

Beleef Perth en omgeving met een Alamo huurauto

Perth is de hoofdstad van de deelstaat West-Australië en wordt gezien als één van de meest leefbare steden ter wereld. In de stad wonen ongeveer twee miljoen mensen. Het is tevens de enige grote stad van de deelstaat West-Australië. Het aanbod aan attracties en bezienswaardigheden in Perth en de omgeving is immens. Of u nu de bijzondere flora en fauna van Australië wil zien of juist meer op zoek bent naar cultuur, Perth heeft het allemaal. Bezoek bijvoorbeeld eens het Western Australian Museum. Dit is een museum waar u leert hoe de mensen in deze omgeving vroeger leefden en wat voor flora en fauna er destijds was. Als u meer op zoek bent naar kunst kunt u uw hart ophalen in de Art Gallery Of Western Australia. Breng na uw museumbezoek een bezoek aan Kings Park, één van de grootste stadsparken ter wereld. In dit gigantische park kunt u onder meer de de botanische tuin van Perth vinden. Als u de drukte even wil ontvluchten kunt u met uw Alamo huurauto alle kanten op. Rijd bijvoorbeeld naar Swan Valley. In deze vallei bevinden zich de oudste wijngaarden van West-Australië. De vallei ligt op slechts 25 minuten rijden in noordoostelijke richting. De randsteden van Perth bieden u de mogelijkheid om te genieten van het leven aan zee. Zo kunt u  fantastisch vissen in North Beach of snorkelen en duiken in Cottesloe.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Op slechts negentien kilometer van de kust met Perth ligt het Rottnest Island. Dit autovrije eiland  is te bereiken met helikopter of veerboot. Op dit eiland kunt u de zeldzame diersoort Quokka vinden. Dit diersoort lijkt op een kruising van een cavia met een kangoeroe. Daarnaast is de kans groot dat u wilde dolfijnen kunt zien als u op een bootexcursie gaat. Tevens leeft de Australische Blauwe vinvis, het grootste dier dat op aarde leeft, voor de kust van Rottnest Island.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Perth

√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Een auto huren in Perth inclusief de benodigde verzekeringen
√ One-way rentals zijn mogelijk

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PERTH INTERNATIONAL APT
IN TERMINAL PERTH AIRPORT
PERTH, 6105 Australië

  864006009
Maandag:
7:00 - 22:30
Dinsdag:
7:00 - 22:30
Woensdag:
7:00 - 22:30
Donderdag:
7:00 - 22:30
Vrijdag:
7:00 - 22:30
Zaterdag:
7:00 - 22:30
Zondag:
7:00 - 22:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.