Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Milaan Malpensa Airport

Een auto huren in Milaan voor uw vakantie in Noord-Italië? Op Alamo.nl boekt u tegen voordelige tarieven en met all-inclusive prijzen. Inclusief in deze tarieven zijn de verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Daarnaast kunt u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden met uw huurauto zonder toeslag. Met een huurauto van Alamo.nl kunt u heel gemakkelijk het noorden van Italië ontdekken, waaronder de meren Lago di Lugano, Lago di Como, Lago Maggiore en Lago di Garda. Ook als u op wintersport gaat, kunt u vanaf Milaan eenvoudig een huurauto ophalen en hiermee naar uw wintersportbestemming rijden.

Lees meer

Een auto huren in Milaan

Milaan wordt ook wel gezien als de grootste modestad van Italië. Naast mode is Milaan ook bekend vanwege zijn mooie kerken, Leonardo Da Vinci en de gezellige restaurants en bars. Milaan telt maar liefs 1,3 miljoen inwoners en is de hoofdstad van Lombardije. Als u in Milaan verblijft mag u de volgende bezienswaardigheden absoluut niet missen: de Dom van Milaan, Castello Sforzesco en het theater La Scala. Een auto huren in Milaan biedt u de vrijheid om zelf uw vakantie te plannen. Met uw eigen goedkope huurauto bepaalt u zelf waar u gaat en staat. Uw huurauto wordt altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig een auto kunt huren. 

Ontdek Milaan en omgeving

Trek er met uw huurauto op uit om Noord-Italië te verkennen. U kunt ook een auto huren in Milaan en deze op een andere locatie in Italië inleveren. U maakt dan een zogeheten one-way. Het voordeel is dat u niet terug hoeft naar uw startpunt. Rijd bijvoorbeeld vanaf Milaan naar het Comomeer, vaak omschreven als het mooiste meer van Italië. Vertrek vervolgens richting Verona en eindig uw reis in Venetië.

Voordelen autohuur via Alamo.nl

√ Een auto huren in Italië is inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Een auto huren in Milaan doet u inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ Alamo.nl biedt u de mogelijkheid om voor slechts 3,50 euro per dag uw eigen risico te dekken.
√ Breed aanbod aan huurauto’s. Van een compacte comfortabele huurauto tot bijvoorbeeld een minivan voor 7 personen.

Huurauto ophalen

Wil u ook een auto huren in Milaan? Maak dan eenvoudig een boeking in of vraag om een vrijblijvende offerte. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. U kunt uw huurauto ophalen op het vliegveld van Milaan Malpensa. De verhuurbalie is gevestigd in de terminal van de luchthaven. Komt u aan op een andere luchthaven van Milaan, dan raden wij u aan om uw autohuur te reserveren vanaf Milaan Bergamo Airport of Milaan Linate Airport.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MILAN MALPENSA ARPT T1
APT MALPENSA 2000 TERMINAL 1
FERNO-VARESE, 21010 Italië

  00390258580333
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.