Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Vilnius Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Litouwen? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Vilnius. Ook in Vilnius gaat u verzekerd de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie met een Alamo huurauto. Naast de hoofdstad van Litouwen kunt u ook de prachtige omgeving rondom Vilnius goed aanrijden, bijvoorbeeld één van de vijf nationale parken die Litouwen rijk is. Zoals het Trakai Historical National Park, een park dat slechts op 28 kilometer van Vilnius ligt. Huur via Alamo.nl een kleine compacte auto voor u en uw partner of een minivan voor het hele gezin. Heeft u veel bagage? Kies dan voor een comfortabele stationwagon.

Lees meer

Ontdek Vilnius en omgeving met een Alamo huurauto

Vilnius is een prachtige plaats met een grote historische binnenstad vol kleine straatjes en meer dan veertig kerken! Het oude centrum van de stad ligt aan de zuidoever van rivier de Neris. Al sinds de 16e eeuw staat de universiteit van Vilnius bekend als belangrijk cultureel en wetenschappelijk centrum. De stad biedt ook veel musea zoals het bekende en indrukwekkende Museum of Genocide Victims. Dit betreft het oude hoofdkwartier van de KGB, dat nu functioneert als museum voor alle slachtoffers die door de KGB gevangen werden genomen. Wilt u de omgeving van Vilnius verkennen? Litouwen heeft genoeg te bieden! Historische steden, prachtige en de indrukwekkende natuur. Ook kunt u een strand bezoeken waar u tijdens de zomerdagen heerlijk kunt zonnebaden. Vooral de badplaats Palanga is erg populair. Met een huurauto van Alamo liggen bezienswaardigheden in Vilnius en de omgeving binnen handbereik.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bezoek in Vilnius absoluut de televisietoren voor een spectaculair uitzicht over de stad! Deze toren is met een lengte van ruim 326 meter één van de grootste van Europa. Naast een fantastisch uitzicht over Vilnius is er in de toren ook een indrukwekkend museum over de strijd voor de afsplitsing van de Sovjet-Unie. Genieten van een heerlijke maaltijd doet u in het restaurant van de toren. Het restaurant ligt op een hoogte van 165 meter en draait langzaam rond. Zo ziet u onder het genot van een hapje en een drankje de hele stad.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Vilnius?

√ U bent verzekerd van een huurauto als u deze vooraf huurt
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ U kunt al een auto huren in Vilnius vanaf 19 jaar.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen

Ophaalpunt in Vilnius

Uw huurauto haalt u op bij de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Deze locatie is alle dagen van de week, 24 uur per dag geopend. Voor het ophalen van de auto op Vilnius Airport hoeft u geen shuttle te nemen. U tekent het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VILNIUS AIRPORT
RODUNIOS KELIAS 2-1
VILNIUS, LT02189 Litouwen

  61600141
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.