Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Luxemburg Airport

Een auto huren op Luxemburg Airport voor de vakantie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Alamo.nl en vergelijk de prijzen en mogelijkheden voor autohuur Luxemburg. Wist u dat u altijd een auto huurt in Luxemburg met ongelimiteerde kilometers? Verder zijn de luchthaven en lokale toeslagen inbegrepen in het huurtarief. Daardoor hoeft u bij het ophalen van de huurauto nooit extra te betalen. Bent u nieuwsgierig geworden? Ontdek dan nu het ruime aanbod van Alamo.nl!

Een auto huren op Luxemburg Airport

Het voordeel van een auto huren op Luxemburg Airport is dat u gelijk na het landen op de luchthaven en het verzamelen van uw bagage, kunt doorlopen richting de verhuurlocatie. Zo kunt u direct vanaf de airport wegrijden richting uw eerste bestemming in Luxemburg. Bent u op de hoogte van het feit dat u het eigen risico bij Alamo.nl kunt afkopen? Dit betekent dat u dan bij ons de No-Risk Garantie afsluit voor slechts €3,50 per dag. Op deze manier gaat u altijd goed beschermd de weg op. U kunt de No-Risk Garantie eenvoudig afsluiten tijdens het maken van u autoreservering via de website.

Tip van Alamo.nl medewerker Linda

Wist u dat het gebruikelijk is bij het ophalen van de huurauto dat u een borg moet betalen. Dit wordt gedaan ter dekking van het eigen risico voor eventuele schade aan of diefstal van de huurauto. Dit bedrag wordt vervolgens gereserveerd op uw creditcard. Na het inleveren van de huurauto wordt dit bedrag binnen enkele dagen weer vrijgegeven. Het is daarom handig om ervoor te zorgen dat het limiet op uw creditcard hoog genoeg is om ook de rest van uw vakantie of verblijf te kunnen betalen. Voor meer informatie over een auto huren op Luxemburg Airport kunt u terecht bij de algemene voorwaarden.

Voordelen Alamo.nl

√ Een auto huren op Luxemburg Airport met ongelimiteerde kilometers.
√ Voordelig het eigen risico afkopen voor €3,50 per dag.
√ Huurtarief inclusief benodigde verzekeringen.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.
√ Ook een groot aanbod aan categorieën en huurauto’s.

Verhuurlocaties Luxemburg

Bij aankomst op de verhuurlocatie op de luchthaven moet u een huurovereenkomst tekenen. In deze overeenkomst staan onder andere de kosten van de extra opties vermeld, waarvoor u heeft gekozen. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten van een kinderzitje, drop off kosten bij het maken van een one-way, extra bestuurders, navigatiesysteem of verzekeringen. Vervolgens krijgt u de autosleutels van uw huurauto en rijdt u weg richting uw eerste bestemming in Luxemburg. Ook een auto huren op Luxemburg Airport? Vraag dan een offerte aan! Is alles duidelijk of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
LUXEMBOURG AIRPORT
AEROPORT DE LUXEMBOURG
LUXEMBOURG, 2987 Luxemburg

  26094073
Maandag:
8:00 - 22:30
Dinsdag:
8:00 - 22:30
Woensdag:
8:00 - 22:30
Donderdag:
8:00 - 22:30
Vrijdag:
8:00 - 22:30
Zaterdag:
09:00 - 17:00
Zondag:
14:30 - 22:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.