Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Mexico

Een auto huren in Mexico en het mysterieuze land van de Maya’s ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en maak de reis van uw dromen naar het land van de sombrero, tequila, nacho’s, mariachi-bandjes en Maya’s. Het immense land herbergt veel culturele bezienswaardigheden en verschillende landschappen. Doordat u bij Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt u alle mooie plekken die Mexico rijk is ontdekken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief! Helemaal verzekerd de weg op? Maak dan gebruik van onze voordelig No-Risk garantie voor 3,50 per dag. Ook een auto huren in Mexico? Vraag om een vrijblijvende offerte of maak eenvoudig een boeking in 4 gemakkelijke stappen via onze website. 

Lees meer

Ontdek Mexico met een Alamo huurauto

Van populaire badplaatsen tot culturele schatten. Mexico heeft de toerist ontzettend veel te bieden. Het oostelijk deel van het land grens aan de Golf van Mexico. In dit deel van het land ligt Yucatan, het schiereiland waar men nog steeds de ruïnes van de Maya’s kan bewonderen. Op het schiereiland bevinden zich twee belangrijke badplaatsen waar veel Nederlanders graag komen, namelijk Cancun en Playa del Carmen. Daarnaast kunnen de duikliefhebbers een bezoek brengen aan Cozúmel, een waar duikoord. Ongeveer in het midden van het land ligt de miljoenenstad Mexico City. De stad is absoluut een bezoek waard als u de hedendaagse cultuur wilt snuiven. Als u naar het oosten rijdt met uw Alamo huurauto komt u in het exotische Acapulco dat grenst aan de Grote Oceaan. Hier zult u overwegend toeristen uit Amerika zien.

Maak een roadtrip door Mexico

Veel Nederlandse toeristen zullen in de omgeving van Cancún op vakantie gaan. Het is daardoor des te leuker om een minder bekend deel van Mexico te ontdekken. Huur uw auto in Tijuana in het noordwesten van Mexico, dat op steenworpafstand van de grens met Amerika ligt, en rijd naar Cabo San Lucas. Een zeer bijzondere reis, waarbij u wonderschone plekken tegen zult komen. Lees voordat u deze reis maakt de forums op het internet voor eventuele nuttige tips.

Waarom een auto huren in Mexico via Alamo.nl?

√ U betaald geen toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren in Mexico inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.
√ Vaak is het duurder om ter plaatse een huurauto te huren.
√ Het aanbod aan huurauto’s op Alamo.nl is breed.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •