Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Panama

Wilt u een voordelige auto huren in Panama? Boek deze dan eenvoudig op Alamo.nl en maak een keuze uit een van de zeven verhuurlocaties in Panama. Zo kunt u de verhuurlocaties downtown als op de luchthaven van Panama City of David vinden. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen, waardoor u ter plaatse niks extra’s hoeft af te sluiten. Ook kunt u uw eigen risico afkopen door voor de goedkope No-Risk Garantie te kiezen voor € 3,50 per dag. Ook een auto huren in Panama en zonder zorgen de weg op? Ontdek dan nu de mogelijkheden bij alamo.nl.

Lees meer

Een auto huren in Panama

Wilt u een autorondreis maken en starten in het westen van Panama? Huur dan een auto op de luchthaven van Enrique Malek in de plaats David. Deze stad ligt op nog geen uur rijden van Boquete, waar u met de huurauto de nevelwouden, tropische regenwouden en nationale parken in de groene binnenlanden van Panama kunt ontdekken. Zo kunt u richting de bekende parken Sierra Llorona Lodge en de San Plas Mountain Range rijden. Ook biedt het land langgerekte stranden, die zeer geschikt zijn voor heerlijke strandvakantie.

De tip van een Alamo.nl medewerker

Veel reizigers maken een autorondreis door Nicaragua, Costa Rica en vervolgens richting Panama. Een internationale one-way tussen deze landen is helaas niet mogelijk, maar dit kan wel mogelijk worden gemaakt door gebruik te maken van de Inter-Countries Service tussen Nicaragua en Costa Rica. Als u dan vervolgens uw reis van Costa Rica richting Panama wilt voorzetten, dan kunt u de huurauto inleveren op de verhuurlocatie Paso Canoas in Costa Rica en vervolgens de bus nemen vanaf Frontera naar de verhuurlocatie David in Panama.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ U kunt ongelimiteerd kilometers rijden
√ Een auto huren in Panama is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ U bent altijd verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ Bij Alamo.nl hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Goedkoop uw eigen risico afkopen met de No-Risk Garantie

Huurauto ophalen in Panama

Het is handig om een auto te huren vanaf de luchthaven in Panama City of David Enrique Malek. Op deze manier kunt u na het landen gelijk uw huurauto ophalen en uw rondreis door Panama beginnen. Ook kunt u ervoor kiezen om eerst een paar dagen in Panama City door te brengen en vervolgens de huurauto op te halen van een downtown verhuurlocatie. Heeft u nog vragen of wilt u ook een auto huren in Panama voor uw droomreis door Centraal-Amerika? Vraag dan nu een kosteloze en vrijblijvende offerte aan!

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.