Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Krakau Airport

Wilt u Polen verkennen, het land van ontelbare schatten uit de geschiedenis en vele wonderen der natuur? Dan moet u een auto huren in Krakau! Boek bij Alamo.nl en maak uw keuze geeft uit verschillende autocategorieën. De kilometers zijn ongelimiteerd en u huurt inclusief de benodigde verzekeringen. Een auto huren in Krakau geeft u de mogelijkheid het bijzondere land met zijn ongewone landschappen, kleurrijke tuinen, prachtige steden en waardevolle historische plekken te ontdekken. Wij hebben voor iedereen en elk type vakantie de bijpassende huurauto, variërend van een Intermediate Van, een Fullsize SUV tot een mini.

Lees meer

Ontdek de stad Krakau

Gaat u een auto huren bij Alamo.nl, dan is Krakau Airport de perfecte plek om uw vakantie te beginnen. Krakau is een van de oudste steden in Polen en heeft een rijke geschiedenis door de tweede wereldoorlog. Maak een wandeling door de prachtige historische binnenstad en de Kazimierz wijk met zijn Joodse verleden. Maak ook een dagtrip naar het kamp Auschwitz en Birkenau, waar u in 1,5 uur naartoe kunt rijden. Ook de oude Joodse buurt is een interessante buurt om te bezichtigen met de bekende fabriek van Schindler’s List dat is omgetoverd tot een interessant museum.

Auto huren in Krakau en inleveren op een andere locatie

Voor de liefhebbers van steden zijn ook zeker Warschau, Gdansk en Lódz de moeite waard. Zou u graag wat anders willen zien dan alleen de grote steden in Polen, trek er dan een paar dagen extra op uit met uw huurauto. Kies voor een one-way en lever de auto in op een ander verhuurlocatie in Polen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het natuurgebied vlakbij Gdansk, of een van de vele ondergrondse routes die i vindt in heel het land. Daarnaast is Czestochowa, welk de geestelijke hoofdstad van Polen is, ook zeker een bezoek waard en gemakkelijk te bereiken met uw auto vanuit Krakau. Ook aan archeologische plekken is Polen rijk. Neem bijvoorbeeld Biskupin wat een nederzetting van duizenden jaren geleden is. Deze plek is goed te bereiken vanuit Lódz en ideaal als daguitje.

Waarom een auto huren in Krakau bij Alamo.nl?

√ Koop uw eigen risico af met een No-Risk Garantie voor slecht 3,5 euro per dag.
√ Ruime keuze aan huurauto’s en u kunt zelf uw auto uitkiezen.
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U kunt al een auto huren in Krakau vanaf 21 jaar.

Waar kunt u de huurauto ophalen?

U kunt uw huurauto ophalen op het vliegveld van Krakau bij de Alamo autoverhuurbalie gelegen in de aankomsthal. De auto’s staan in de parkeergarage van de luchthaven, waardoor u zo weg kunt rijden. Na het ontvangen van de sleutels en het tekenen van het contract, zal de start van uw vakantie beginnen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KRAKOW AIRPORT
KAPITANA MEDWECKIEGO 1
KRAKOW, 32083 Polen

  505761461
Maandag:
6:30 - 1:30
Dinsdag:
6:30 - 1:30
Woensdag:
6:30 - 1:30
Donderdag:
6:30 - 1:30
Vrijdag:
6:30 - 1:30
Zaterdag:
6:30 - 1:30
Zondag:
6:30 - 1:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.