Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bilbao Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar het noorden van Spanje? Dan kunt u kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Bilbao. Met een huurauto van Alamo kunt u zorgeloos op vakantie, omdat u de auto huurt inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers en met alle benodigde verzekeringen. Bilbao ligt aan de noordkust van Spanje, aan de Golf van Biskaje. De stad was ooit een klein vissersplaatsje, maar is uitgegroeid tot een echte metropool. De stad ligt dichtbij stranden, bossen en bergen en is een prima beginpunt om Baskenland en de rest van Noord-Spanje te verkennen. Bij Alamo.nl heeft u een ruime keuze uit huurauto’s in Bilbao. 

Lees meer

Ontdek Bilbao en omgeving met een Alamo huurauto

Bilbao ligt aan de rivier Nervión die uitmondt in de Golf van Biskaje. Het is verreweg de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland. Bilbao behoort tot een van de vijf steden in de wereld met een eigen Guggenheim museum. Liefhebbers van moderne kunst kunnen in dit spectaculair vormgegeven museum hun hart ophalen. De stad heeft verder nog veel meer te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Bewonder bijvoorbeeld de historische geveltjes in de oude straatjes van het stadsdeel ‘Las Siete Calle’, de kathedraal Santiago de Bilbao en de grote overdekte markt ‘Mercado de la Ribera’. De wijnstreken zijn ook een leuke bestemming om te bezoeken. Daarnaast is een bezoek aan Pamplona, de hoofdstad van de regio Navarra, een aanrader. Verder mag de chique badplaats San Sebastián niet ontbreken op uw route, net als Vitoria, de hoofdstad van Baskenland.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Ga naar de wijk Abando wanneer u een avond gezellig wilt uitgaan in Bilbao. Hier vindt u een ruime keuze aan restaurantjes, bars, clubs en discotheken. Wilt u op de Baskische manier uitgaan, doe dan net als de locals en maak een ‘tapeo’, een tocht van de ene bar naar de volgende om overal de ‘pintxos’ te proeven. Ditzelfde kunt u doen op drankgebied met een ‘poteo’, waarbij u overal een klein glaasje wijn proeft.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Bilbao?

√ Ruime keuze uit diverse huurauto’s.
√ Een auto huren in Bilbao vanaf 21 jaar.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Mogelijkheid om uw eigen risico af te kopen.

Ophaalpunt in Bilbao

Uw Alamo huurauto in Bilbao kunt u ophalen op het vliegveld. De ophaallocatie vindt u op loopafstand. Neem bij aankomst de roltrap naar benden en sla linksaf. Aan het einde van de gang slaat u weer linksaf en dan komt u in hal waar de verhuurbalies gevestigd zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om uw huurauto op te halen op het treinstation van Bilbao. Hier vindt u de afhaallocatie van Alamo net buiten het stationsgebouw. U tekent bij de afhaallocatie het huurcontract en ontvangt vervolgens de sleutels van uw Alamo huurauto. Wilt u een auto huren in Bilbao? Maak via onze website eenvoudig een boeking.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BILBAO AEROPUERTO
ENTERPRISE RENT A CAR
BILBAO, 48180 Spanje

  944533340
Maandag:
7:30 - 23:00
Dinsdag:
7:30 - 23:00
Woensdag:
7:30 - 23:00
Donderdag:
7:30 - 23:00
Vrijdag:
7:30 - 23:00
Zaterdag:
8:30 - 23:00
Zondag:
8:30 - 23:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.