Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Ibiza Airport

Let op: de Alamo verhuurlocatie op Ibiza is momenteel gesloten.

Wilt u een auto huren op Ibiza voor uw vakantie op dit hippe Spaanse eiland? Doe dat dan voordelig tegen All-in tarieven op Alamo.nl. Uw kunt zorgeloos de weg op, want u huurt dus inclusief alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. Een huurauto is onmisbaar om alle kleine strandjes, hotspots en gezellige badplaatsen, zoals San Antonio, comfortabel en gemakkelijk te kunnen bereiken.

Lees meer

Auto huren op Ibiza

Ibiza staat onder andere bekend om de parelwitte stranden en het bruisende nachtleven. Maar wist u dat het eiland nog veel meer te bieden heeft? U kunt een auto huren op Ibiza en een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de oude Romeinse ruïnes, bruggen, oude stadjes en de zoutmeren. Met een huurauto van Alamo.nl heeft u de mogelijkheid om het gehele eiland te ontdekken. Stap in uw huurauto en geniet van de prachtige uitzichten langs de schitterende kust.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bij het ophalen van de huurauto is het gebruikelijk dat er een borg wordt gereserveerd op uw creditcard. De borg is bedoeld ter dekking van het eigen risico. Houdt er rekening mee dat u genoeg limiet heeft, zodat u ook de rest van de vakantie kan blijven genieten en betalen. Na het terugbrengen van de huurauto wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven. Daarbij is het van belang dat de creditcard op de naam staat van de hoofdbestuurder. Behalve een auto huren op Ibiza, kunt u ook een auto huren op andere populaire Spaanse eilanden, zoals Menorca.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

Alamo.nl maakt gebruikt van een All-in formule. Dit betekent dat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten, omdat de benodigde verzekeringen zijn inbegrepen. Heeft u onverhoopt toch een probleem? Bel dan naar het noodnummer van onze klantenservice op uw voucher. Buiten kantoortijden zijn ze daarop altijd voor u bereikbaar.

√ Een auto huren op Ibiza doet u inclusief onbeperkte kilometers.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn opgenomen in het voordelige tarief.
√ U kunt gemakkelijk het eigen risico afkopen.
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren.
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Waar op Ibiza kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw huurauto ophalen op het vliegveld van Ibiza. Nadat u gearriveerd bent op de luchthaven loopt u naar de balie van Enterprise/National/Alamo. Deze balie vindt u in de bagagehal bij aankomst. De medewerker zal u het huurcontract en de sleutels overhandigen. Vervolgens kunt uw reis met uw huurauto van alamo.nl op Ibiza beginnen. Ook een auto huren op Ibiza? Maak dan gemakkelijk een boeking of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een auto huren op Ibiza is zo dus wel erg eenvoudig.

 Contactinformatie

 Openingstijden

National logo
IBIZA AEROPUERTO
NATIONAL CAR RENTAL
IBIZA, 07818 Spanje

  971395402
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •