Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Ibiza Airport

Spanje is één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Naast het vaste land, horen er ook een aantal eilanden bij Spanje. Eén van de bekendste is misschien wel Ibiza. Bent u van plan een zonvakantie te boeken naar het hippe Ibiza? Een auto huren op Ibiza doet u voordelig op Alamo.nl. Wij bieden onze klanten zekerheid, kwaliteit en prijstransparantie. De autohuur tarieven op Alamo.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. Daarnaast is het tarief inclusief ongelimiteerde kilometers. Met een huurauto van Alamo.nl worden de grote badplaatsen, zoals San Antonio, Santa Eulalia en Figueretas makkelijk bereikbaar. De meeste auto’s van Alamo.nl beschikken over airconditioning wat op Ibiza geen overbodige luxe is.

Lees meer

Ontdek Ibiza en omgeving met een Alamo huurauto

Ibiza staat onder andere bekend om de parelwitte stranden, vele mogelijkheden tot verschillende watersporten en het bruisende nachtleven. Wist u dat het eiland nog veel meer te bieden heeft? Bezoek bijvoorbeeld de oude Romeinse ruïnes, bruggen, oude stadjes en natuurlijk de zoutmeren. Met een huurauto van Alamo.nl heeft u de mogelijkheid om het gehele eiland te ontdekken. Stap in uw auto en geniet van de prachtige uitzichten langs de schitterende kust.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Heeft u kennis gemaakt met Ibiza en heeft u nog een dag over? Boek in dat geval een boottocht naar Formentera. Formentera is het kleinste bewoonde eiland van de Balearen en ligt op ongeveer zeven kilometer van Ibiza. Het eiland is enkel per boot bereiken. Deze reis duurt ongeveer 35 minuten. Wanneer u aankomt op het Formentera heeft u het gevoel dat u zich op de Cariben bevindt. Bovendien kunt u het eiland in een dag helemaal rond wandelen. Ook op de fiets kunt u het eiland rond.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Ibiza?

√ Een auto huren op Ibiza met onbeperkte kilometers.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Voordelig het eigen risico afkopen.
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren.
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Waar op Ibiza kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw huurauto ophalen op het vliegveld van Ibiza. Nadat u gearriveerd bent op de luchthaven loopt u naar de balie van Enterprise/National/Alamo. Deze balie vindt u in de bagagehal bij aankomst. De balie wordt bemand door een medewerker van Enterprise, een Drive Alliance partner. Deze medewerker zal u het huurcontract en de sleutels overhandigen. Vervolgens kunt uw reis met uw huurauto van alamo.nl op Ibiza beginnen. Ook een auto huren op Ibiza? Bij Alamo.nl kan dat eenvoudig in vier stappen.

 Contactinformatie

IBIZA AEROPUERTO 210
ENTERPRISE RENT A CAR
IBIZA, 07818 Spanje

  971395402

 Openingstijden

Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.