Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Palma de Mallorca Airport

Deze locatie is tijdelijk gesloten, bekijk het aanbod bij onze

partner

Betrouwbaar en eenvoudig een auto huren op Mallorca? In het All-In prijstarief van Alamo.nl zitten alle benodigde verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook de luchthaven en lokale belastingen zijn inbegrepen. Daarnaast kunt u ongelimiteerd kilometers rijden met de huurauto. Dit betekent dat u op uw eigen tempo het eiland kan ontdekken. Meer weten over een auto huren op Mallorca? Reserveer dan nu uw huurauto en ontdek alle mogelijkheden in Spanje

Lees meer

Een auto huren op Mallorca

Het is niet verwonderlijk dat Mallorca ieder jaar meer dan tien miljoen toeristen trekt. Het eiland verwelkomt veel Engelsen, Duitsers maar ook zeker Nederlanders. Naast de prachtige stranden en het bijna altijd goede weer bezit het eiland naast de hoofdstad Palma de Mallorca nog veel meer activiteiten en bezienswaardigheden. Rijd bijvoorbeeld voor een flinke hike richting de berg Serra de Tramuntana of ontdek het authentieke vissersdorpje Porto Colom. Kortom, er is genoeg te ontdekken met de auto en u zult onderweg diverse landschappen tegenkomen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren op Mallorca is eenvoudig en snel geregeld op de website Alamo.nl. Wij kunnen begrijpen dat u misschien nog niet helemaal zeker bent of u de huurauto definitief wilt boeken. Daarom kunt u gemakkelijk bij Alamo.nl een vrijblijvende offerte aanvragen. Na het aanvragen van deze offerte zullen de medewerkers van de customer service de offerte in optie zetten. Natuurlijk zonder kosten of verplichtingen! Zo heeft u genoeg bedenktijd en kunt u de offerte op elk moment omzetten in een boeking.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Ongelimiteerd kilometers rijden
√ Een auto huren op Mallorca is inclusief benodigde verzekeringen
√ Voordelig het eigen risico afkopen met de No-Risk Garantie
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u altijd verzekerd van een huurauto

Waar op Mallorca kunt u de huurauto ophalen?

De verhuurlocatie op Mallorca vindt u op het vliegveld van Palma de Mallorca. Dit is een handige verhuurlocatie! Na aankomst op de luchthaven en het ophalen van uw bagage loopt u richting de verhuurbalie om de huurauto op te halen. U kunt hier het huurcontract ondertekenen en de sleutels in ontvangst nemen. Zo kunt u vervolgens gelijk de vakantie beginnen en richting uw eerste bestemming rijden. Wilt u ook een auto huren op Mallorca of meer weten over de mogelijkheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PALMA DE MALLORCA AIRPORT
PALMA DE MALLORCA AIRPORT
MALLORCA, (MALLORCA), 07611 Spanje

  971266001
Maandag:
0800 - 2000
Dinsdag:
0800 - 2000
Woensdag:
0800 - 2000
Donderdag:
0800 - 2000
Vrijdag:
0800 - 2000
Zaterdag:
0800 - 2000
Zondag:
0800 - 2000

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.