Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Palma de Mallorca Airport

De Balearen zijn een grote eilandengroep en tevens een onafhankelijke regio ten oosten van het vasteland van Spanje. Palma de Mallorca is van deze zelfstandige regio de hoofdstad. Heeft u het idee om dit Spaanse eiland tijdens uw volgende vakantie te ontdekken? Boek dan uw huurauto op Alamo.nl! Met uw huurauto rijdt u gemakkelijk naar populaire badplaatsen als: El Arenal, Cala d’or, Alcudia en Santa Ponsa. Bij Alamo.nl maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt, alle tarieven zijn inclusief ongelimiteerde kilometers. Tevens zijn de autohuurtarieven laag en inclusief de benodigde verzekeringen. Een auto huren op Mallorca is eenvoudig en snel geregeld op de website Alamo.nl.

Lees meer

Geniet van het zonnige Palma de Mallorca met een huurauto

Het is niet verwonderlijk dat Mallorca ieder jaar meer dan tien miljoen toeristen trekt. Het eiland verwelkomt veel Engelsen, Duitsers maar ook zeker Nederlanders. Naast de prachtige stranden en het bijna altijd goede weer bezit het eiland, en met name hoofdstad Palma de Mallorca, veel culturele gebouwen. Zo behoort bijvoorbeeld kathedraal La Seu tot één van de fraaiste van Spanje. Ook een kasteel van de Spaanse koning is gevestigd in Palma de Mallorca. Deze stad is de ideale uitvalsbasis als u het eiland met uw huurauto wilt ontdekken. Wanneer u Palma uitrijdt om de rest van het eiland te zien, zult u zeer diverse landschappen, zoals moerassen, lagunes en bergketens tegenkomen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Als u eens een dag niet op het strand wilt liggen, maar meer van het natuurschoon wilt genieten pak dan uw huurauto en rijdt naar de hoogste berg van het eiland genaamd de Puig Major. Deze berg ligt op 1445 meter hoogte. De top van de berg is militair gebied, maar ook het uitzicht halverwege de berg over het eiland is adembenemend. Breng ook een bezoek aan het meest noordelijke puntje van het eiland, Cap de Formentor. Hier staat een vuurtoren gevestigd op een klif met een schitterend uitzicht op de Balearische zee!  De route om er te komen is al een belevenis op zich, waarbij je verschillende leuke stranden passeert.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Mallorca?

√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren op Mallorca is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Voordelig het eigen risico afkopen.
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren.
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Waar op Mallorca kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw huurauto ophalen op het vliegveld van Palma de Mallorca. Na aankomst loopt u richting de balie van Enterprise/National/Alamo. Deze balie wordt bemand door een medewerker van Enterprise. Dit is een Drive Alliance Partner. De medewerker geeft u het huurcontract en de sleutels van uw huurauto. Wilt u ook een auto huren op Mallorca? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak direct een boeking in vier eenvoudige stappen.

 Contactinformatie

PALMA DE MALLORCA AR 206
ENTERPRISE RENT A CAR
MALLORCA, 07611 Spanje

  971266001

 Openingstijden

Maandag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Dinsdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Woensdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Donderdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Vrijdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Zaterdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Zondag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.