Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Suriname

Een auto huren in Suriname gaat zorgen voor een fantastische ontdekkingsreis. De rijke geschiedenis, een prachtige natuur en een gastvrije bevolking maken van Suriname een veelzijdige bestemming. Ervaar de ontspannen sfeer en ontdek de bezienswaardigheden op een comfortabele manier. Koloniaal en tropisch Paramaribo heeft een kleurrijke binnenstad en een gezellige waterkant met restaurants. Breng met de huurauto zeker een bezoek aan Fort Zeelandia en het Brokopondo stuwmeer. Echte vogelliefhebbers mogen de Bigi Pan, dat bekend staat om de grote vogeltrek, niet overslaan.   

Volledig verzekerd een auto huren in Suriname

Met een aangescherpt hygiëneprotocol weet u zeker dat u uw reis goed start. Ophalen is mogelijk op Suriname International Airport of op de downtown locatie in Paramaribo. Er zijn geen verborgen kosten, een volledige verzekeringspakket is inbegrepen. Het eigen risico dat van toepassing is, kunt u via onze No-Risk verzekering afkopen. De auto krijgt u met een volle tank mee en dient u weer met een volle tank in te leveren. Kortom, eerlijke prijzen met duidelijke voorwaarden, zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt genieten van een zorgeloze en welverdiende vakantie.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Stem uw auto af op het seizoen en de route die u wilt gaan rijden. Suriname heeft een tropisch savanneklimaat. Dit betekent dat Suriname zeer constante temperaturen heeft, veel zonuren maar ook een grote hoeveelheid neerslag. Het wegennet is rondom de meeste steden prima, maar er zijn onverharde wegen die met regenval moeilijk begaanbaar worden. Het huren van een SUV zoals de Honda CRV of een pick-up zoals de Volkswagen Amarok, is dan een goede optie.

De voordelen van Alamo.nl

Aanbiedingen bij een auto huren in Suriname

Bent u op zoek naar een aanbieding bij het huren van uw auto in Suriname? Op onze website vindt u alle lopende kortingen en aanbiedingen overzichtelijk op een rij. Zo bieden we korting op verschillende reismagazines, waarmee u alvast in de reisstemming komt. Weet u nog niet of uw reis kan doorgaan? Dan raden wij onze afkoop annuleringsverzekering aan. Bekijk alle kortingen en aanbiedingen via deze pagina of neem contact op met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.