Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Zuid-Afrika

Gaat u op vakantie naar Zuid-Afrika en zoekt u nog een huurauto? Boek dan uw betaalbare huurauto via Alamo.nl en ontdek Zuid-Afrika. Of u nu de Tuinroute, Kruger National Park of de cultuur van Zuid-Afrika wilt ontdekken, via Alamo.nl is een auto huren in Zuid-Afrika een peulenschil. Boek uw autohuur bij ons en profiteer van onze handige locaties op de luchthavens van Kaapstad, Durban en Johannesburg. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere locatie in te leveren. Uw reis is uniek, laat uw autohuur dat ook zijn.

Verken Zuid-Afrika met de auto

Zuid-Afrika heeft adembenemende landschappen, wilde dieren in overvloed en een rijke culturele erfenis. Tip: kies voor een SUV-huurauto met 4×4 aandrijving zodat u zelf door de safariparken kunt rijden om de Big Five te spotten. Wist u al dat u met uw huurauto van Alamo.nl niet alleen Zuid-Afrika kunt verkennen, maar ook naar Namibië en Botswana kan reizen? Voor 3.500 ZAR kunt u met uw huurauto de grens over reizen. Bovendien heeft u de optie om een huurauto op een andere plek in Zuid-Afrika in te leveren dankzij onze one-way service.

Verzekerd op weg in Zuid-Afrika

Bij Alamo.nl zijn onze tarieven inclusief verzekeringen voor schade, diefstal en aansprakelijkheid, dus u bent volledig gedekt. Daarnaast zijn al onze huurauto’s voorzien van ongelimiteerde kilometers, zodat u vrijuit kunt reizen. Wij regelen de details. U kunt zich richten op het ontdekken van de mooie landschappen en bezienswaardigheden van Zuid-Afrika.

Waarom een auto huren in Zuid-Afrika via Alamo.nl?

  • We hebben een divers aanbod huurauto’s, zodat er altijd een geschikte huurauto voor u bij zit.
  • De tarieven van Alamo.nl zijn inclusief benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers.
  • Dankzij onze No-Risk garantie kunt u voor slechts € 3,50 per dag uw eigen risico afkopen.
  • Wij hebben 30 jaar ervaring in autoverhuur en onze customerservice is 24/7 bereikbaar.

Rondreizen met een huurauto en een camper in Zuid-Afrika?

Wilt u een auto huren in Zuid-Afrika of een camperreis maken? U hoeft niet te kiezen, veel reizigers ontdekken namelijk dat het huren van een auto en camper samen ideaal is. U kunt bijvoorbeeld een auto huren voor uw verblijf in de stad en daarna met uw camper op avontuur gaan. Voor het huren van een camper verwijzen wij u graag door naar onze partner Worldwide Campers. Onze customerservice helpt u graag verder in het maken van uw keuze.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.