Logo Alamo.nl

Inloggen

Top 5 attractieparken Florida

Een bezoek aan Florida is niet compleet zonder dat u een van de vele attractieparken heeft bezocht. De meeste parken liggen in Orlando, pretparkhoofdstad van de wereld. Amerikaanse pretparken zijn ruim opgezet, goed onderhouden en bieden vertier voor jong en oud! Verblijft u in de omgeving van een van de attractieparken? U kunt dan gemakkelijk uw Alamo.nl huurauto ophalen op een verhuurlocatie in de buurt. Onderstaand heeft Alamo.nl de top 5 attractieparken in Florida en de dichtstbijzijnde Alamo.nl verhuurlocaties voor u op een rij gezet!

1. Walt Disney World Resort

Het bekendste attractiepark in Florida is het gigantische Disney World, welke uit maar liefst vijf parken bestaat! Deze parken zijn het Magic Kingdom Park, Epcot, Disney’s Hollywood studios en Disney’s Animal Kingdom. Disney World bezit ook twee waterpretparken, vele winkels en entertainment.

2. Universal Orlando Resort

Universal Orlando is het andere grote Attractiepark die u in Florida kunt vinden en bestaat uit twee verschillende parken, Universal Studios Florida en Islands of Adventure. De parken staan in het thema van de filmwereld en veel attracties zijn dan ook gebaseerd op de films van Universal.

U vindt de volgende Alamo.nl verhuurlocaties op enkele minuten rijden van de Disney Parken en Universal: Orlando Buena Vista Palace Resort, Orlando Main Gate East, Orlando Sheraton Studios, Walt Disney Car Care en Walt Disney Dolphin Hotel. Vliegt u met bijvoorbeeld TUI naar de internationale luchthaven Orlando Sandford Airport? Dan kunt u ook gemakkelijk een Alamo.nl huurauto ophalen op onze verhuurlocatie op het vliegveld.

3. Bush Gardens

In de stad Tampa vindt u het unieke Bush Gardens. Dit park een combinatie van een grote dierentuin en een pretpark. Een populaire attractie in het park is de Serengeti Plain, een groot gebied met honderden Afrikaanse diersoorten. Deze dieren kunt u gemakkelijk spotten vanuit de monorail of de Skyride. Alamo.nl heeft twee verhuurlocaties in Tampa, namelijk Tampa Airport en Tampa Downtown.

4. Kennedy Space Center

Aan de oostkust van Orlando ligt het Kennedy Space Center. Het grootste ruimtevaart-avontuur op aarde! In het Kennedy Space Center is ontzettend veel te beleven. Neem deel aan de Kennedy Space Center Tour en bekijk lanceerplatformen op het uitgestrekte terrein, bezoek raketten en kijk film in het 3D theater. Naast dat het erg leerzaam is, is het bovenal erg leuk. De Alamo.nl verhuurlocatie Cape Canaveral ligt op ongeveer 30 minuten rijden van het Kennedy Space Center.

5. Legoland Florida Resort

Tot slot mag Legoland Florida niet ontbreken op deze lijst. Het ultieme park voor plezier voor het gehele gezin. Het park bezit vele leuke attracties en u vindt veel entertainment. Geniet bijvoorbeeld van een van de bijzondere shows. Daarnaast bezit Legoland Florida een eigen waterpretpark. De dichtstbijzijnde Alamo.nl verhuurlocaties zijn: Orlando Main Gate East en Walt Disney Dolphin Hotel. Deze locaties liggen op een kleine driekwartier rijden.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.