Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Orlando Sanford Airport

Bent u op zoek naar een goedkope huurauto die u eenvoudig en snel kunt ophalen bij Alamo op de luchthaven van Orlando Sanford? Boek deze dan voordelig op Alamo.nl. Luchtvaartmaatschappijen als TUIFly, Iceland Air, Iceland Express, Thomas Cook Airlines en Thomson Airways vliegen op Orlando Sanford Airport. Deze luchthaven ligt op 30 minuten rijden van Orlando en binnen 45 minuten rijdt u met uw huurauto naar Walt Disney World en omgeving. Orlando Sanford Airport is kleiner, maar geeft u een geweldige service en u kunt er sneller een huurauto van Alamo ophalen. U kunt natuurlijk ook een Alamo huurauto ophalen op de luchthaven van Orlando. Een auto huren op Orlando Sanford doet u in 4 eenvoudige stappen via de website van Alamo.nl. 

Lees meer

Tip van een Alamo.nl medewerker

Orlando is een echte entertainment stad, dus vervelen hoeft u hier zeker niet. Voor de Harry Potter fans is The Wizarding World of Harry Potter een aanrader. Zo kunt u de bekende plekken uit de film: Hogwarts, Hogsmeade en Diagon Alley bezoeken in het themapark. Sluit af met een ontbijtje in de Three Broomsticks. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan het bekende Disney World park in Orlando. U kunt voor beide themaparken de kaartjes gemakkelijk vooraf bestellen.

Zoek de zon op in Florida met TUIFly en ontvang korting

Gaat u deze zomer de zon opzoeken in the Sunshine State Florida en heeft u uw vlucht geboekt via TUIFly naar Orlando Sanford Airport, dan ontvangt u bij Alamo.nl € 10,00 korting op uw huurauto. Gebruik de kortingscode TUIFLY17 in het boekingsproces en de korting wordt direct verrekend met de totaalprijs. Let op! De kortingscode is alleen van toepassing bij een minimale huurperiode van 7 dagen.

Waarom een auto huren op Orlando Sanford via Alamo.nl?

√ De voordeligste tarieven in Amerika
√ Een auto huren op Orlando Sanford en zonder kosten inleveren ergens anders in Florida
√ Groot aanbod autoverhuur locaties in Orlando
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alamo is de officiële partner van Disney World

Waar op Orlando Sanford kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op Orlando Sanford. U vindt de balie van Alamo op het vliegveld. Zodra u zichzelf meldt bij de balie krijgt u de papieren en natuurlijk de sleutels en kunt u beginnen aan uw rondreis of strandvakantie in Florida.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SANFORD INTL AIRPORT
8100 RED CLEVELAND BLVD
SANFORD, (FL), 32773 USA

  8443708305
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.