Logo Alamo.nl

Inloggen

Partners

Als member geniet u van volop voordeel op je autohuur. Zo krijgt u via onze website Autoshuren.nl niet alleen toegang tot de tarieven van Alamo, maar ook die van Hertz, Europcar, National en Enterprise. Autoshuren.nl laat altijd de goedkoopste prijs zien, en wordt uw keuze nog ruimer qua autoverhuurder, prijs, type auto en locatie. Autoshuren.nl is net als Alamo.nl onderdeel van Target Travel Services.

Dus aarzel niet langer, bekijk wel lidmaatschap bij je past en meld je vandaag nog aan. U profiteert meteen als bij de eerste boeking.

Aanmelden als member!

Members Only

Iedereen kan zich aanmelden als Member! Voor het lidmaatschap wordt eenmalig €17,50 verrekend tijdens de eerste reservering, maar u ontvangt direct de standaard korting van 5% op het autohuur tarief. Lees hier meer over de voorwaarden van het lidmaatschap en de voordelen voor Members Only.

Reisagent

Bent u werkzaam in de reisbranche als reisagenten of ZRA, en op zoek naar een huurauto voor jouw klanten, dan ontvang jij een percentage commissie op onze autohuur tarieven. Lees hier meer over de extra voordelen voor reisagenten.

Travel Industry Member

Collega’s die werkzaam zijn in de reisbranche krijgen een collegiale korting aangeboden. Lees hier meer over de extra voordelen voor Travel Industry Members.

Corporate Member

Voor bedrijven buiten de reisbranche bieden wij ook een korting op de autohuur tarieven. Lees hier meer over de extra voordelen voor Corporate Members.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.