Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Baltimore Airport

Gaat u tijdens uw volgende vakantie een mooie reis door het oosten van Amerika maken? Reserveer dan uw huurauto via Alamo.nl en begin uw reis in Baltimore, de grootste stad van de staat Maryland. Een auto huren in Baltimore is een goed idee als u de New England regio wil ontdekken. Door de ligging kunt u met uw Alamo huurauto comfortabel via Philadelphia naar New York en Boston rijden. Bij Alamo.nl huurt u in Amerika altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en ook over de benodigde verzekeringen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn namelijk al opgenomen in het voordelige prijstarief.

Lees meer

Een auto huren in Baltimore

In de havenstad Baltimore vindt u een unieke mengeling van oud en nieuw. Breng een bezoek aan de opgeknapte Inner Harbour waar u kunt genieten van straatartiesten, openluchtconcerten en heerlijke restaurantjes. Er is ook een nationaal aquarium, waar u ruim 600 verschillende vissen kunt bewonderen. Washington, de stad van iconen zoals het Witte Huis en het Capitool, ligt met uw huurauto op een steenworp afstand.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een leuke route is de reis van Baltimore, via Philadelphia naar het energieke New York. Deze reis is ongeveer 320 kilometer. Heeft u langer de tijd? Overweeg dan om vanaf New York verder te reizen naar het populaire Boston. Hierbij rijdt u door mooie natuur van New England, gezellige stadjes en langs de prachtige kust. U kunt een auto huren in Baltimore en vervolgens inleveren in Boston. U maakt dan een zogeheten one-way. Het voordeel hiervan is dat u niet terug hoeft te rijden naar uw startpunt.

Voordelen van Alamo.nl

√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen.
√ Een auto huren in Baltimore is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ Onze huurauto’s zijn uitgerust met airconditioning en niet ouder dan negen maanden.

Ophaallocatie Baltimore

Loop wanneer u aankomt op het vliegveld naar de Shuttle Bus ophaallocatie. Hier vindt u de shuttle die u naar de Alamo verhuurlocatie brengt. Handel het papierwerk af met onze medewerker en uw reis door Amerika kunt beginnen. Wilt u ook een auto huren in Baltimore? Maak eenvoudig een reservering via onze website. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BANGOR INTL AIRPORT
299 GODFREY BLVD
BANGOR, (ME), 04401 USA

  8443662658
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •