Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Washington Downtown

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. In dit politieke hart vindt u tal van monumenten en memorials. Met de vele overheidsgebouwen is Washington een stad zoals geen ander. Vanaf Washington kunt u gemakkelijk uw rondreis door Amerika beginnen. Tijdens uw rondreis hoeft u zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Alamo.nl namelijk inclusief ongelimiteerde kilometers en benodigde verzekeringen. Daarnaast is een auto huren in Washington Downtown via Alamo.nl zo geregeld. Met uw eigen huurauto heeft u de vrijheid om Amerika te ontdekken op uw eigen tempo.

Lees meer

Ontdek Washington Downtown en de omgeving

Washington bezit over tal van historische en wetenschappelijke bezienswaardigheden. Een bezoek aan The White House, de ambtswoning van de president, kan natuurlijk niet ontbreken. Stap na uw bezoek in Washington in uw Alamo huurauto en start uw rondreis door Amerika. Ontdek de prachtige natuur in de nationale parken en verken bruisende steden, zoals New York en Philadelphia.

Tip van het Alamo.nl team

Er zijn in Washington veel gratis musea en activiteiten te vinden. Van culturele musea tot kunstgalerijen, u vindt het er allemaal. Onder andere is het Smithsonian museum een aanrader. Dit wereldberoemde museum en onderzoekscomplex bestaat uit 17 musea, galerijen en zelfs een dierentuin. U kunt u hier onderdompelen in de oorsprong van de mens, kunst, de luchtvaart en nog veel meer.

Waarom een auto huren in Washington Downtown?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ Een auto huren in Washington Downtown is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet tenminste een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Bovendien heeft u een ruime keuze aan nieuwe huurauto’s en kunt zelf uw auto kiezen

Waar in Washington Downtown haal ik mijn huurauto op?

U kunt de Alamo ophaallocatie bereiken vanaf Union Station. Neem de rode lijn richting metrostation L’Enfant Plaza. Stap vervolgens over op Gallary Place naar de gele of groene lijn en verlaat de trein op 9th en D (de winkels en food court). Ga verderop de roltrap op en neem de uitgang naast de Starbucks. Sla wanneer u buiten bent linksaf. Loop vervolgens een half blok naar de verhuurlocatie van Alamo/National Car Rental. Uw rondreis kan beginnen! Alamo heeft verschillende verhuurlocaties in Washington. U kunt er ook voor kiezen om uw huurauto op te halen op de luchthaven Washington Dulles Airport of Washington DC Reagan Airport of op het treinstation Washington Union Station. Wilt u een auto huren in Washington Downtown? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
D STREET SW-L'ENFANT PLZ
970 D ST SW
WASHINGTON, (DC), 20024 USA

  8888266893
Maandag:
8:00 - 18:00
Dinsdag:
8:00 - 18:00
Woensdag:
8:00 - 18:00
Donderdag:
8:00 - 18:00
Vrijdag:
8:00 - 18:00
Zaterdag:
8:00 - 14:00
Zondag:
8:00 - 14:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.