Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Houston Airport

Is Houston het startpunt van uw autorondreis door de Amerikaanse staat Texas? Uw reis door Amerika begint bij Alamo.nl vanaf het moment dat u uw huurauto boekt. Net als op andere bestemmingen werkt Alamo.nl in Houston samen met de beste lokale autohuur partners. Een auto huren in Houston via Alamo.nl biedt u zekerheid, kwaliteit en duidelijkheid. De autohuur tarieven op Alamo.nl zijn laag en altijd inclusief benodigde verzekeringen. De afstanden in Texas zijn relatief groot, u wilt zich dus geen zorgen hoeven maken over het aantal kilometers dat u rijdt. De autohuur tarieven zijn bij Alamo.nl dan ook inclusief ongelimiteerde kilometers.

Ontdek Houston en omgeving met een Alamo huurauto

Houston is de grootste stad van de Amerikaanse staat Texas en ligt aan de Golf van Mexico. De stad is beroemd vanwege het Nasa Space Center en de zin ‘Houston, we have got a problem’, toch heeft Houston de bezoeker veel meer te bieden. Zo is het Museum district en een bezoek aan de Houston Zoo een absolute must. De afstanden in Houston zijn vrij groot dus uw huurauto komt hier goed van pas. Heeft u de stad gezien en bent u toe aan zon, zee en strand? Op nog geen uur rijden van Houston vindt u de badplaats Galveston. Rij vanuit hier langs de kust richting Corpus Christi en maak kennis met dit onbekende deel van Texas. Steden die u ook zeker niet mag overslaan tijdens uw autorondreis door Texas zijn Dallas, Austin en Fort Worth.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Heeft u kennis gemaakt met Texas en nog tijd over tijdens uw rondreis door Amerika? Rijd dan met uw huurauto richting de staten Mississippi en Tennessee en ontdek de typische Amerikaanse cultuur, de rijke historie en natuurlijk de muzikaliteit van het Diepe Zuiden. Bekende muzieksteden als Nashville en Memphis in de staat Tennessee zijn meer dan de moeite waard. Geniet van de sfeer in de hoofdstraten Beale Street en Broadway en swing mee op de country en bluesmuziek.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Houston?

√ Een auto huren in Houston zonder toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Waar op Houston Airport kan ik mijn huurauto ophalen?

Nadat u uw bagage heeft opgehaald volgt u de borden ‘bagagge claim’. Hiervandaan loopt u naar buiten naar de Shuttle Bus pick-up area. De shuttle bus brengt u naar de Alamo balie waar u de sleutel van uw huurauto kunt ophalen. Mocht de Alamo balie bij aankomst gesloten zijn, loop dan in de terminal naar de Alamo balie. Hier zal een medewerker u verder op weg helpen. Nadat u de huurauto heeft opgehaald is het zo’n 32 kilometer rijden naar het centrum van Houston. Een auto huren in Houston en deze inleveren in een andere stad of staat? Neem dan contact op met Alamo voor de exacte drop-off kosten.

 

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HOUSTON GEORGE BUSH ARPT
17300 PALMETTO PNES
HOUSTON, (TX), 77032 USA

  8335111743
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.