Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Huntsville Airport

Huntsville is een stad in de zuidelijke staat Alabama. Wilt u vanuit Huntsville een auto huren om het diepe zuiden te ontdekken? De bakermat van de Jazz, Blues, Country en Rock ’n Roll muziek. Huur dan gemakkelijk uw huurauto bij Alamo.nl en verken Zuidoost-Amerika. Uw huurauto is inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers en de benodigde verzekeringen. Wanneer u met meerdere bestuurders wilt rijden, kies dan voor het Alamo Gold pakket. Met dit pakket kunt u namelijk meerdere bestuurder toevoegen aan het huurcontract.

Lees meer

Verken Huntsville en de omgeving

In Alabama kunt u meerdere plaatsen bezoeken die een belangrijke rol hebben gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis. Rijd bijvoorbeeld naar Montgomery, Birmingham en Selma en leer meer over de Amerikaanse burgerrechtenbeweging. De Martin Luther King Jr. Civil Rights beweging leidde namelijk langs deze plaatsen. U vindt hier interessante musea, bijvoorbeeld het Rosa Parks Museum in Montegomery. De Amerikaanse burgerrechtenactiviste die wereldnieuws werd nadat ze in de bus weigerde haar plek af te staan aan een blanke medepassagier.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Huntsville is een goed idee als u het zuiden van Amerika wilt verkennen. Huntsville ligt namelijk strategisch gelegen tussen een aantal grote, swingende steden, zoals Nashville, Atlanta en Memphis. Daarnaast is de natuur in de staat Alabama schitterend. In het noordoosten vindt u hoge bergen en in het zuiden heerlijke stranden. Een aantal schitterende natuurgebieden liggen op een steenworp afstand. Wat dacht u van Chattahcoochee National Forest? Een prachtig stuk wildernis waar u behalve wandelen en watersporten ook kunt paardrijden.

Waarom een auto huren in Huntsville?

Een Alamo.nl huurauto biedt u veel voordelen. Wanneer u een auto wil huren in Huntsville, dan zijn bij Alamo.nl altijd de kilometers die u rijdt opgenomen in het tarief. U betaald hiervoor dus niks extra’s. Tevens zijn alle auto’s uitgerust met airconditioning en zijn onze huurauto’s niet ouder dan negen maanden.

√ Alle benodigde verzekeringen zijn opgenomen in het prijstarief.
√ Een auto huren in Huntsville is zonder toeslag voor extra kilometers.
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs.
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder.
√ Alamo.nl beschikt over een noodnummer, zodat u altijd een medewerker kan bereiken.

Ophaallocatie Huntsville

Volg de bordjes naar de bagageband als u aankomt op de internationale luchthaven van Huntsville. U vindt deze op de begane grond. Loop vervolgens naar de balie van Alamo om uw autosleutels op te halen. Wilt u ook een auto huren in Huntsville om een reis te maken door de zuidelijke staten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of maak direct een autohuur reservering.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HUNTSVILLE INTL ARPT
1000 GLENN HEARN BLVD SW
HUNTSVILLE, (AL), 35824 USA

  8338982147
Maandag:
7:00 - 21:30
Dinsdag:
7:00 - 21:30
Woensdag:
7:00 - 21:30
Donderdag:
7:00 - 21:30
Vrijdag:
7:00 - 21:30
Zaterdag:
7:00 - 21:30
Zondag:
7:00 - 21:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.