Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Miami Airport

Voordelig een auto huren in Miami doet u natuurlijk via Alamo.nl. In Florida heeft Alamo de voordeligste tarieven van heel Amerika. Met uw huurauto kunt u direct beginnen aan uw rondreis vanuit Miami. Rijd vanuit Miami naar de Florida Keys met bijvoorbeeld een cabrio. U heeft dan het ideale gevoel van vrijheid! Gaat u met het hele gezin genieten van een strandvakantie in Florida en vliegt u op Miami Airport? Kies dan voor een Minivan van Alamo. Met een Minivan heeft u tijdens uw vakantie in Florida een comfortabele huurauto met airconditioning en kunt u in uw eigen tempo genieten van uw rondreis door Florida.

Lees meer

Beleef Florida vanuit Miami met een huurauto van Alamo

In het zonnige Florida, ook wel de Sunshine State genoemd, is een huurauto bijna een must. Florida is een bestemming waar u zowel kunt genieten van een strandvakantie als van een rondreis per huurauto. In Miami vindt u veel art deco hotels. De meeste van deze hotels liggen op Miami South Beach, waar u heerlijk kunt genieten van het strand, flaneren over de boulevard of een lekkere cocktail drinken in één van de bars of discotheken. Florida kent veel toeristische attracties als bijvoorbeeld Disney World, Universal Studios, Sea World, Kennedy Space Center en Everglades National Park.

Binnen Florida geen achterlatingskosten

Boekt u een huurauto vanuit Miami dan begrijpen wij dat u deze huurauto wellicht op een andere locatie wilt inleveren. Dit kan binnen Florida op alle locaties kosteloos! Zo hoeft u niet dezelfde route nogmaals te rijden met uw huurauto en heeft u meer tijd en vrijheid om het prachtige Florida te ontdekken. Ook een auto huren in Miami en inleveren op een andere locatie in Florida? Boek dan direct uw one-way autohuur via Alamo.nl.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Miami?

√ Een auto huren in Miami voor de laagste autohuur
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen kosten bij inleveren op een andere locatie binnen Florida
√ Goede shuttleverbinding naar de Cruise Terminal
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alle huurauto’s van Alamo hebben airconditioning.

Met de MIA Mover bent u snel bij de Alamo verhuurlocatie

De MIA Mover vervangt de shuttlebussen die voorheen passagiers vanaf de luchthaven naar de autoverhuurlocatie brachten. Als passagiers nu op de luchthaven aankomen, gaan ze op de derde verdieping van de terminal via loopbanden naar het MIA Mover station, waar ze in een van de acht treinstellen plaats kunnen nemen om naar het verhuurstation gebracht te worden. De MIA Mover kan maar liefst 3.000 passagiers per uur vervoeren en is daarmee een stuk efficiënter dan de bussen.

Waar in Miami kan ik mijn huurauto ophalen?

Als u een reservering maakt via Alamo.nl dan kunt u bij aankomst op Miami Airport uw huurauto direct ophalen. Verblijft u in Miami Beach, dan kunt u ook gemakkelijk een huurauto ophalen vanaf onze stadslocaties op Miami North Beach en Miami South Beach. Gaat u een cruise maken? Vanaf de luchthaven rijden er elke 15 minuten shuttles van en naar de cruise terminal op de dagen dat er cruiseschepen vertrekken. Nadat u uw bagage heeft opgehaald kunt u de shuttlebus van Alamo nemen naar de Cruise Terminal.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MIAMI INTL ARPT
3900 NW 25TH ST
MIAMI, (FL), 33142 USA

  8448910547
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.