Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Fort Lauderdale Airport

Op Alamo.nl kunt u heel eenvoudig en snel een auto huren in Fort Lauderdale. Vanaf de airport rijdt u direct weg richting uw eerste vakantiebestemming in Florida. De voordelige huurtarieven zijn inclusief ongelimiteerd kilometers rijden en alle benodigde verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid. U begint dus altijd goed verzekerd aan uw vakantie en rondreis door het zonnige Florida. Naast een auto huren in Fort Lauderdale, mag u zelf een huurauto uitkiezen uit de verschillende autocategorieën, zoals economy, compact, minivan, cabrio of SUV.

Een auto huren in Fort Lauderdale

Gaat u meerdere plaatsen aandoen tijdens uw vakantie in Florida? Dan is het handig om met meerdere personen in de de huurauto te rijden. Kies dan tijdens het boeken voor het Alamo Gold pakket, waarbij het toevoegen van drie extra bestuurders is inbegrepen. Daarnaast mag u de auto met een lege tank inleveren als u kiest voor dit pakket. Vergeet ook niet de one-way mogelijkheden in Florida. Een auto huren in Fort Lauderdale geeft u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere verhuurlocatie weer in te leveren, zoals Miami, Orlando of Jacksonville.

De tip van een Alamo.nl medewerker

Fort Lauderdale wordt ook wel het Venetië van Florida genoemd en staat bekend vanwege de mooie witte zandstranden. Ook heeft Fort Lauderdale veel gezellige restaurants en is een prima uitvalsbasis voor een paar dagen. Vanuit Fort Lauderdale bent u met uw huurauto binnen 45 minuten in Miami en rijdt u over de Florida Keys binnen vier uur naar Key West, het zuidelijkste punt van Noord-Amerika. Deze route is vooral aan te raden met een auto uit de autocategorie cabrio, waarvan het dak aan de bovenkant open kan en u van het heerlijke weer kan genieten.

Waarom een auto huren in Fort Lauderdale via Alamo.nl?

√ Alamo.nl biedt voordelige All-In tarieven
√ Een auto huren in Fort Lauderdale met ongelimiteerde kilometers
√ Bovendien een groot aanbod aan verhuurlocaties in Florida
√ Ontdek alle one-way mogelijkheden
√ Inclusief schade-, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering

Waar haalt u de huurauto op?

Als u aankomt op de luchthaven van Fort Lauderdale, kunt u direct de huurauto ophalen na het landen. Als u aankomt op terminal 1, kunt u de borden volgen richting het autoverhuur centrum en loopt u over de voetgangersbrug. Komt u aan op terminal 2,3 of 4, dan kun u de shuttlebus nemen vanaf de shuttlehalte. Bij aankomst kunt u zich melden bij de Alamo balie en de autosleutels in ontvangst nemen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met het customer service team!

 

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.