Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rapid City Airport

Een auto huren in Rapid City voor een rondreis door het noorden van Amerika? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en start het avontuur in Rapid City, South Dakota. De staat South Dakota staat bekend om het wereldberoemde Mount Rushmore. Het nationale monument waar de gezichten van vier presidenten van Amerika uit een berg gebeiteld zijn. Bij Alamo huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, daardoor kunt u naast dit imposante monument genoeg andere dingen bezoeken in South Dakota en omliggende staten als Wyoming, Nebraska en Montana. Daarnaast zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief.

Lees meer

Huur een auto in Rapid City en ontdek Noord-Amerika

Rapid City vormt de ideale uitvalsbasis als u Mount Rushmore wilt bezoeken, maar de stad zelf heeft u ook genoeg te bieden. Volg bijvoorbeeld de stadsroute aan de hand van de standbeelden van alle 44 presidenten. U kunt een auto huren in Rapid City om gemakkelijk de ruigere buitenactiviteiten te ondernemen. Watersport, paardrijden, mountainbiken zijn slechts een greep uit deze activiteiten. Tot slot heeft de stad een aantal kunstmusea. Breng zeker een bezoekje aan Art Alley. Deze straat is gelegen tussen 6th and 7th street en laat de voorbijgangers allerlei vormen van popart en graffiti zien.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Begin uw rondreis in Rapid City en rijd via het Yellowstone park naar Jackson Hole. Deze reis van ongeveer 920 kilometer is absoluut een aanrader als u een natuurliefhebber bent. Ga op zoek naar de bruine beren in Yellowstone National Park en sluit uw reis af met een ski trip in Jackson Hole. Laat u verrassen door de diversiteit van de noordelijke staten van Amerika. U kunt ook een auto huren in Denver en deze weer inleveren in Rapid City. De eventuele drop-off kosten worden getoond tijdens en boeken, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Rapid City?

√ Bij Alamo.nl koopt u voor slechts €3,50 uw eigen risico af.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Bij Alamo is het niet noodzakelijk om al een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs.
√ U kunt een auto huren in Rapid City en zelf uw huurauto kiezen.

Ophaalpunt in Rapid City

Wilt u ook een auto huren in Rapid City? Vraag een vrijblijvende offerte op of maak direct een reservering. Op het vliegveld van Rapid City kunt u met behulp van de self service kiosk uw Alamo huurauto ophalen. Bij deze kiosk checkt u uzelf in. De huurovereenkomst wordt voor u uitgeprint en u wordt naar uw huurauto op de parkeerplaats begeleid. Bij de uitgang van de parkeerplaats laat u het huurcontract en uw rijbewijs aan de bewaker zien. De bewaker zal de slagboom openen waarna u kunt wegrijden.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
RAPID CITY REGIONAL AIR
4550 TERMINAL RD
RAPID CITY, (SD), 57703 USA

  6053932664
Maandag:
7:00 - 23:30
Dinsdag:
7:00 - 23:30
Woensdag:
7:00 - 23:30
Donderdag:
7:00 - 23:30
Vrijdag:
7:00 - 23:30
Zaterdag:
8:00 - 23:30
Zondag:
8:00 - 23:30

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.