Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Francisco Downtown Union Square

San Francisco is een stad met vele highlights en een uitstekende plaats om u rondreis door het westen van Amerika te beginnen. Bezoek na uw verblijf in San Francisco de staten Californië, Arizona en Nevada. En verken met uw Alamo huurauto de schitterende nationale parken. Met uw eigen huurauto bent u vrij om te reizen in uw eigen tempo. Een auto huren in San Francisco Downtown bij Alamo.nl gaat snel en gemakkelijk. Daarnaast is het altijd inclusief de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers.

Lees meer

Ontdek San Francisco en de omgeving met een Alamo huurauto

San Francisco is een moderne stad waar veel te zien en beleven is. Ontdek het bruisende Chinatown en rij over de bijna 2 kilometer lange Golden Gate Bridge. Breng ook een bezoek aan het wereldberoemde Alcatraz Island. Hier stond van 1934 tot 1963 een streng bewaakte gevangenis, waarin de zwaarste criminelen werden opgesloten. De meest beruchte gevangene was maffiabaas Al Capone. Tegenwoordig is het eiland een museum waar u de oude cellen kunt bekijken. Vertrek vervolgens met uw huurauto voor uw rondreis door het westen. Verken adembenemende nationale parken, zoals Grand Canyon en Bryce Canyon en geniet van de vele uitzichtpunten onderweg.

Tip van het Alamo.nl team

Ook als u bijvoorbeeld een eendaagse excursie wilt maken naar Napa Valley of Monterey, kunt u ervoor kiezen om een huurauto te boeken. Meestal is dit voordeliger dan wanneer u een busexcursie boekt. Daarnaast heeft u met uw eigen huurauto alle vrijheid om zelf uw dag in te vullen. Alamo heeft in San Francisco ook een verhuurlocatie op San Francisco O’Farrel Street en op de luchthaven.

Waarom een auto huren in San Francisco Downtown?

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ Een auto huren in San Francisco Downtown is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen
√ U heeft een ruime keuze aan nieuwe huurauto’s en kunt zelf uw auto kiezen

Waar in San Francisco kan ik mijn Alamo huurauto ophalen?

De Alamo locatie ligt in Bush Street tegenover het Grand Hotel en op loopafstand van Union Square. Op de hoek van Powell en Bush Street bevindt zich een metrostation. Vanaf het metrostation is het nog geen 2 minuten lopen naar de verhuurlocatie van Alamo. Neem genoeg tijd om uw huurauto op te halen, voornamelijk in het hoogseizoen worden veel auto’s verhuurd vanuit het centrum. Bij het ophalen van de huurauto dient u uw autohuur voucher, een paspoort en uw creditkaart te overhandigen. Wilt u een auto huren in San Francisco Downtown? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SFO UNION SQUARE
340 O Farrell st
SAN FRANCISCO, (CA), 94102 USA

  8888266893
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
9:00 - 13:00
Zondag:
9:00 - 13:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.