Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Francisco Airport

Een auto huren in San Francisco voor een rondreis door Californië in Amerika? Vergelijk dan de autohuur tarieven voor San Francisco op Alamo.nl. Onze tarieven zijn laag en inclusief ongelimiteerde kilometers en alle benodigde verzekeringen. Boek vooraf uw huurauto via Alamo.nl en wij zorgen ervoor dat u na aankomst op de luchthaven van San Francisco direct kunt wegrijden met uw huurauto en kunt genieten van uw rondreis door Californië. Via Alamo.nl kunt u kiezen uit een groot aanbod huurauto’s in San Francisco. Boek een compacte auto voor u en uw partner of kies voor een minivan voor het hele gezin.

Klik in het blauwe vlak bovenaan de pagina en type San Francisco in het zoekveld bij de ophaallocatie. Zo vind je de beste voordelige huurauto prijzen voor San Francisco. Of lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden van een huurauto in San Francisco.

 

 

Ontdek de westkust van Amerika met een huurauto van Alamo

San Francisco is vaak het beginpunt van een rondreis door Californië, Arizona en Nevada om de nationale parken zoals Grand Canyon en Bryce Canyon te bezoeken. Met een huurauto bepaalt u uw eigen tempo en komt u overal waar u maar wilt. Vanaf San Francisco rijdt u met een huurauto over bijvoorbeeld de Higway 1 naar Los Angeles. Deze route biedt u adembenemende uitzichten. Wat dacht u van Big Sur en de 17 Mile Drive in de buurt van Monterey / Carmel? Ook als u een ééndaagse excursie wilt maken naar Napa Valley of Monterey kunt u ervoor kiezen om een huurauto te boeken. Meestal zijn de kosten voordeliger dan wanneer u een busexcursie boekt en heeft u alle vrijheid om zelf uw dag in te vullen.

Auto huren in het centrum van San Francisco

Als u een huurauto boekt op Alamo.nl kunt u deze direct na aankomst op de luchthaven van San Francisco ophalen. Als u eerst een aantal dagen in het centrum van San Francisco verblijft, kunt u ook een huurauto ophalen op een van de stadslocaties van Alamo, bijvoorbeeld: San Francisco Union SquareSan Francisco O’Farrel Street of Fisherman’s Wharf. Deze verhuurlocaties liggen meestal in de buurt van de toeristische attracties en populaire hotels. Het centrum van San Francisco is vanaf de luchthaven goed te bereiken met een shuttle bus of de metro. Een auto huren in San Francisco Downtown voorkomt hoge parkeertarieven in het centrum. De kosten van een huurauto parkeren in de stad kunnen namelijk oplopen naar meer dan 50,- USD per dag. Wij adviseren u om een huurauto vroegtijdig te reserveren via Alamo.nl. Het aanbod huurauto’s op de autoverhuur locaties in het centrum van San Francisco is beperkt en de wachttijden langer dan wanneer u een huurauto ophaalt op de luchthaven van San Francisco. In het hoogseizoen (01-07 t/m 31-08) kunnen er drop-off kosten in rekening worden gebracht als u een huurauto ophaalt in het centrum van San Francisco en inlevert in Los Angeles, Las Vegas of San Francisco. Neem voor de hoogte van deze kosten contact op met onze Customer Service afdeling.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in San Francisco?

√ Een auto huren in San Francisco zonder toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Gratis extra bestuurder als u de huurauto ophaalt in de staat Californië
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Veel autoverhuur locaties in het centrum van San Francisco

Groot aanbod huurauto’s in San Francisco via Alamo.nl

Voor zo’n mooie autorondreis kiest u natuurlijk voor een comfortabele huurauto van Alamo, zoals een SUV of een Minivan. Alle huurauto’s zijn maximaal 9 maanden oud en voorzien van airconditioning, stuurbekrachtiging en cd-speler. Het ophalen van de huurauto kan op de luchthaven van San Francisco, maar ook in de stad zijn verschillende autoverhuurlocaties. Het toeristische centrum van San Francisco vindt u rondom Union Square. Alamo beschikt over 2 autohuur locaties in de buurt van Union Square. Reserveert u via Alamo.nl een huurauto op de luchthaven van San Francisco, dan kunt u deze 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen.

Drop-off kosten San Francisco

Tussen San Francisco airport en Los Angeles of Las Vegas Airport (en omgekeerd) hoeft u meestal geen drop-off kosten te betalen. Een auto huren in San Francisco en benieuwd naar de drop-off kosten vanaf San Francisco naar een andere autoverhuur locatie in Amerika? Neem contact op met onze Customer Service afdeling en wij adviseren u graag over de hoogte hiervan.

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SAN FRANCISCO INTL ARPT
780 NORTH MCDONNELL RD
SAN FRANCISCO, (CA), 94128 USA

  8443708302
Maandag:
6:00 - 22:00
Dinsdag:
6:00 - 22:00
Woensdag:
6:00 - 22:00
Donderdag:
6:00 - 22:00
Vrijdag:
6:00 - 22:00
Zaterdag:
6:00 - 22:00
Zondag:
6:00 - 22:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.