Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Texas

Wilt u een reis maken door de Amerikaanse staat Texas? Het land van koeien met grote hoorns, mannen met grote hoeden en diners met enorme steaks. Alles is groot in Texas evenals de staat zelf. Maar liefst 17 keer zo groot in Nederland. Wilt u een auto huren in Texas? Bij Alamo.nl reserveert u een huurauto inclusief alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. Handig, want u kan uren rijden in Texas zonder iemand tegen te komen. Het grote voordeel van Texas is dat u de ongerepte natuur kan combineren met moderne steden als Austin en Houston en de mooie kuststrook langs de Golf van Mexico.

Lees meer

Ontdek Texas in een huurauto van Alamo.nl

Het meest populaire nationale park van Texas is Big Bend National Park. Toch is het park helemaal niet toeristisch, wat komt door de afgelegen ligging in het zuidwesten van Texas. Toch is het park zeker een bezoek waard. Het park kent diepe canyons en enorme woestijnlandschappen, waardoor u mijlenverre uitzichten hebt. Ook heeft het park bijzondere flora en fauna. Van beren en slangen tot meer dan 450 soorten vogels.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bij een reis naar Texas hoort de cowboy cultuur. Deze cowboy cultuur kunt u op verschillende manieren ervaren. Zo kunt u als toeschouwer naar een echte rodeo in Houston, San Antonio of Forth Worth. Zie de cowboys en cowgirls hun paarden in bedwang houden met een flinke beker frisdrank of koud biertje. Wilt u liever een actieve rol in uw Wilde Westen ervaring? Verblijf een paar dagen op een ranch en help het vee aandrijven. Wilt u graag meer leren over de cowboys en cowgirls van vroeger? Bezoek dan het National Cowgirl Museum in Forth Worth.

Waarom een auto huren in Texas via Alamo.nl

√ Een auto huren in Texas zonder toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s, waarbij u zelf kunt kiezen
√ Het huurtarief is Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo.nl hoeft u niet te voldoen aan de eis van minimaal een jaar rijbewijs.

Waar kunt u een auto huren in Texas?

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.