Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba

Wilt u een auto huren in Aruba voor uw vakantie? Reserveer dan veilig uw hygiënisch schone huurauto op Alamo.nl. Een auto huren op Aruba biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig te reizen over het eiland en om het hele eiland op eigen gelegenheid te verkennen. Wanneer u via Alamo.nl een auto boekt, heeft u te maken met zeer flexibele wijzigings- en annuleringsvoorwaarden. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verassingen te staan. Samen met Curacao en Bonaire, vormt Aruba de ABC-eilanden.

Lees meer

Auto huren op Aruba

Het warme weer en de ongerepte natuur zijn voor veel mensen een reden om een vakantie op Aruba door te brengen. U kunt een auto huren op Aruba en daardoor gemakkelijk door de mooie natuur rijden en stoppen waar u wilt. Daarnaast heeft Aruba hagelwitte stranden die tot de mooiste stranden ter wereld behoren. Gecombineerd met het kraakheldere en de azuurblauwe zee maakt uw verblijf onvergetelijk. Stap in uw huurauto om de mooiste plekjes van het eiland te verkennen. Wanneer u met uw eigen huurauto reist, heeft u enkel te maken met uw eigen reisgezelschap en kunt u gemakkelijk de drukte vermijden.

Ontdek Aruba met uw huurauto

Aruba telt drie verschillende ophaallocaties voor uw huurauto. Als u op Aruba Oranjestad Airport met het vliegtuig aankomt kunt u gelijk uw auto ophalen bij het Alamo verhuurkantoor tegenover de luchthaven. U heeft ook de mogelijkheid om uw huurauto later op te halen bij Aruba Holiday Inn of Aruba Hotel Riu Palace Antillas. Wanneer u vervolgens weer terug vliegt kunt u gemakkelijk uw auto weer inleveren op het vliegveld. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het inleveren van de huurauto op een andere locatie dan de ophaallocatie. Dit geeft u de ultieme flexibiliteit bij het plannen van uw vakantie. Wilt u ook een auto huren op Aruba, maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tip van een Alamo.nl medewerker

een auto huren op Aruba is een goed idee voor een ontspannen vakantie. Zelf autorijden op Aruba is eenvoudig en de wegen zijn rustig. Aruba kent één snelweg, deze loopt van Oranjestad tot het westen van Palm Beach. Verder lopen er vele kleinere wegen over het eiland. In Oranjestad kunt u heerlijk rondslenteren door de stad en een bezoek brengen aan de winkels en musea. Dichtbij Oranjestad loopt een prachtige kustweg met een mooie route langs Eagle Beach. Vervolg daarna de kustweg naar de California-vuurtoren. Onderweg kom je langs Palm Beach waar diverse bezienswaardigheden in de buurt zijn. Achter de vuurtoren liggen ook verschillende mooie stranden en een van de beste locaties om te zwemmen en te snorkelen.

Voordelen van Alamo.nl

√ Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
√ Een auto huren op Aruba is altijd inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Alle huurauto’s hebben airconditioning.
√ U huurt altijd een hygiënisch schone huurauto inclusief de benodigde verzekeringen.
√ Voordelig het eigen risico voor Aruba afkopen.

Een auto huren op de luchthaven van Aruba

Na aankomst op de luchthaven van Aruba loopt u het luchthavengebouw uit en ziet u aan de overkant van de straat het verhuurkantoor van Alamo al liggen. Breng met uw Alamo huurauto een bezoek aan het gezellige Oranjestad of bezoek één van de vele winkelcentra die Aruba rijk is. Gooi uw snorkelspullen achterin uw huurauto en rijdt daarmee naar Baby Beach of ga op zoek naar een verlaten strandje. Wellicht een leuke bijkomstigheid is dat men op Aruba zowel Papiaments als Nederlands spreekt! Aruba is een bestemming voor zowel jong als oud, de zon aanbidder en de actieve vakantieganger. Een auto huren op Aruba geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •