Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba

Wilt u een auto huren in Aruba voor uw vakantie? Reserveer dan veilig uw hygiënisch schone huurauto op Alamo.nl. Met uw eigen huurauto reist u gemakkelijk en veilig over het zonnige eiland. Aruba vormt, samen met Curaçao en Bonaire, de ABC-eilanden. Wanneer u via Alamo.nl een auto boekt, kunt u de boeking eenvoudig wijzigen. Zo komt u achteraf dus niet voor eventuele verassingen te staan.

Auto huren op Aruba

Houd u van een warm klimaat, hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en ongerepte natuur? Dan is Aruba dé (zon)bestemming voor uw vakantie. Stap in uw huurauto en verken in uw eigen tempo de mooiste plekjes van het eiland. Want met uw eigen huurauto bepaalt u zelf de route. Is het ergens te druk, dan rijdt u gemakkelijk weer door naar een volgende plek. Als u op zoek bent naar een comfortable auto, dan zit u bij ons op de juiste plek, want met een huurauto van Alamo.nl heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Van Oranjestad tot parelwitte stranden

Een auto huren op Aruba is een goed idee voor een ontspannen vakantie. Het autorijden op Aruba is eenvoudig en de wegen zijn rustig. Aruba kent één snelweg en deze loopt van Oranjestad tot het westen van Palm Beach. Verder lopen er vele kleinere wegen over het eiland. In Oranjestad kunt u heerlijk rondslenteren door de stad, winkelen of een museum bezoeken. Dichtbij Oranjestad loopt een prachtige kustweg met een mooie route langs Eagle Beach. Vervolg deze kustweg richting Palm Beach waar diverse highlights in de buurt zijn. Kortom, een auto huren op Aruba is dé manier om het eiland te ontdekken.

Ontdek Aruba met uw huurauto

Aruba telt drie verschillende ophaallocaties voor uw huurauto. Zo kunt u de auto gelijk ophalen bij aankomst op Aruba Oranjestad Airport. Wilt u liever eerst een paar dagen van het strand genieten zonder auto? Haal dan de auto later op bij Aruba Holiday Inn of Aruba Hotel Riu Palace Antillas. U kunt er dan wel voor kiezen uw auto weer in te leveren op het vliegveld. Deze zogeheten one-way is eenvoudig en kosteloos. En dat geeft u de ultieme flexibiliteit bij het plannen van uw vakantie. Bent u ook op zoek naar een huurauto op Aruba, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze reserveringsafdeling.

Tip van een Alamo.nl medewerker voor een auto huren op Aruba

Achter de California Vuurtoren liggen verschillende mooie stranden, aan u de keuze waar u uw handdoek neerlegt. Wist u bovendien dat dit een van de beste locaties is om te zwemmen en te snorkelen? Een absolute must-visit is daarnaast het natuurpark Arikok National Park. We raden u wel aan dit schitterende park te ontdekken met een 4WD-auto.

Voordelen van Alamo.nl

  • We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Een auto huren op Aruba is altijd inclusief ongelimiteerde kilometers.
  • Alle huurauto’s hebben airconditioning.
  • U kunt uw huurauto gemakkelijk wijzigen of annuleren.
  • Voordelig het eigen risico voor Aruba afkopen.
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.