Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba

Op zoek naar tropische palmenstranden, prachtige hotels, gezellige bars, restaurants en een bruisende hoofdstad? Dan is Aruba the place to be als ‘one happy island’. Deze kreet geeft een perfecte omschrijving van Aruba in een paar woorden. Een auto huren op Aruba biedt u de mogelijkheid om het hele eiland comfortabel te verkennen. Samen met Curacao en Bonaire, vormt Aruba de ABC-eilanden. Het eiland Aruba is gelegen in het zuidelijke deel van de Caribische zee en ligt op slechts vijfentwintig kilometer uit de kust van Venezuela.

Lees meer

Vlieg in ongeveer 9 uur naar Aruba

Het warme weer en de ongerepte natuur zijn voor veel mensen een reden om een vakantie op Aruba door te brengen en een auto te huren. Daarnaast heeft Aruba hagelwitte stranden die tot de mooiste stranden ter wereld behoren. Gecombineerd met het kraakheldere en de azuurblauwe zee maakt uw verblijf onvergetelijk. Aruba is ongeveer even groot als het Nederlandse Waddeneiland Texel en daarom juist ook geschikt om met een huurauto te verkennen. Boek uw vliegticket naar Aruba en vlieg in ongeveer 9 uur naar dit prachtige eiland.

Ontdek Aruba met uw huurauto

Aruba telt drie verschillende ophaallocaties voor uw huurauto. Als u op Aruba Oranjestad Airport met uw vliegtuig aankomt kunt u gelijk uw auto ophalen bij het Alamo verhuurkantoor tegenover de luchthaven. Heeft u de eerste dagen geen auto nodig of gaat u liever eerst naar uw hotel met een shuttlebus? Dan heeft u ook de mogelijkheid om uw huurauto later op te halen bij Aruba Holiday Inn of Aruba Hotel Riu Palace Antillas. Wanneer u vervolgens weer terug vliegt kunt u gemakkelijk uw auto weer inleveren op het vliegveld. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het inleveren van de huurauto op een andere locatie dan de ophaallocatie.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Zelf autorijden op Aruba is eenvoudig en de wegen zijn over het algemeen rustig. Aruba kent één snelweg, deze loopt van Oranjestad tot het westen van Palm Beach. Verder lopen er vele kleinere wegen over het eiland. In Oranjestad kunt u heerlijk rondslenteren door de stad en een bezoek brengen aan een van de winkels musea. Dichtbij Oranjestad loopt een prachtige kustweg met een mooie route langs Eagle Beach. Stop hier voor een lunch, drankje of ga lekker aan het strand liggen. Vervolg daarna de kustweg naar de California-vuurtoren. Onderweg kom je langs Palm Beach waar diverse bezienswaardigheden in de buurt zijn. Achter de vuurtoren liggen ook verschillende mooie stranden en een van de beste locaties om te zwemmen en te snorkelen.

Waarom een auto huren op Aruba via Alamo.nl?

√ Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
√ Een auto huren op Aruba is altijd inclusief ongelimiteerde kilometers.
√ Alle huurauto’s hebben airconditioning.
√ Voordelig het eigen risico voor Aruba afkopen.

Een auto huren op de luchthaven van Aruba

Na aankomst op de luchthaven van Aruba loopt u het luchthaven gebouw uit en ziet u aan de overkant van de straat het verhuurkantoor van Alamo al liggen. Breng met uw Alamo huurauto een bezoek aan het gezellige Oranjestad of bezoek één van de vele winkelcentra die Aruba rijk is. Gooi uw snorkelspullen achterin uw huurauto en rijdt daarmee naar Baby Beach of ga op zoek naar een verlaten strandje. Wellicht een leuke bijkomstigheid is dat men op Aruba zowel Papiaments als Nederlands spreekt! Aruba een bestemming voor zowel jong als oud, de zon aanbidder en de actieve vakantieganger.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •