Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Aruba Airport

Wilt u een auto huren op Aruba Airport en van het tropische eiland genieten? Dit kan door een huurauto te boeken bij Alamo.nl. Een auto huren op Aruba airport biedt veel voordelen, zoals het rijden met een ongelimiteerd aantal kilometers, waardoor u het hele eiland kan bezoeken. Daarnaast zijn alle benodigde verzekeringen inbegrepen, zoals een diefstal-, schade- en aansprakelijkheidsverzekering. U hoeft zich tijdens uw vakantie nergens zorgen over te maken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met de customer service.  

Een auto huren op Aruba Airport

Een auto biedt u veel vrijheid om het eiland Aruba op uw eigen tempo te bezichtigen. Start uw vakantie in de hoofdstad Oranjestad, dat vol staat met kleurrijke huizen. Aruba heeft talloze bijzondere bezienswaardigheden die op makkelijke afstanden van elkaar liggen. Aruba is 30 km lang en 9 km breed. Perfect dus om met de huurauto te verkennen! Daarnaast kunt u op het eiland duiken, snorkelen, surfen en zijn er verschillende boottochten. De meeste toeristen komen voor de prachtige stranden van Aruba, zoals Baby Beach, Wariruri en Mangel Halto. Naast een auto huren op Aruba Airport, kunt u ook bijvoorbeeld een auto huren op het naast gelegen zonnige eiland Curaçao.

De tip van een medewerker van Alamo.nl

Natuurlijk is er op Aruba veel meer dan alleen strand. Als u uw vakantie doorbrengt op het eiland kunt u het beste met de auto rijden richting het Aruba Aloe museum. Tijdens een tour door het museum krijgt u veel informatie over de Aloë Vera plant en welke producten ze op Aruba maken. U kunt de planten bezichtigen en een kijkje nemen in de fabriek. Aruba is de grootste exporteur in de wereld omdat de plant al sinds 1840 te vinden is op het eiland. Het museum is 6,5 km rijden vanaf Oranjestad en makkelijk te bereiken.

Waarom een auto huren bij Alamo.nl?

√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Alamo.nl staat met het noodnummer 24/7 voor uw klaar
√ U bent altijd ter plaatse verzekerd van een huurauto
√ Een auto huren op Aruba Airport met een ongelimiteerd aantal kilometers

Ophaalpunt van de huurauto

Als uw aankomt op het vliegveld van Aruba, dan kunt het beste richting de uitgang van de bagage claim lopen. Eenmaal buiten steekt u de straat over en daar bevindt zich de Alamo verhuurlocatie. Zo kan uw vakantie gelijk beginnen! Wilt u ook een auto huren op Aruba Airport? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan. Wist u dat Alamo.nl altijd 24/7 bereikbaar is? Mocht u onderweg hulp nodig hebben, dan staat de customer service altijd voor u klaar! 

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ARUBA QUEEN BEATRIX INTL
QUEEN BEATRIX INTL AIRPORT
ORANJESTAD, 11111 Aruba

  2975833244
Maandag:
7:00 - 22:30
Dinsdag:
7:00 - 22:30
Woensdag:
7:00 - 22:30
Donderdag:
7:00 - 22:30
Vrijdag:
7:00 - 22:30
Zaterdag:
7:00 - 22:30
Zondag:
7:00 - 22:30

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •