Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Halifax Airport

Een auto huren in Halifax geeft u het voordeel om een prachtig gedeelte van Canada te ontdekken! Reserveer nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis door Canada vanaf de luchthaven Halifax! Bij de prijs inbegrepen zitten ongelimiteerd kilometers rijden en de lokale en luchthaven toeslagen. Dit zorgt ervoor dat u geen extra kosten hoeft te betalen en u alle vrijheid krijgt om de omliggende gebieden in Halifax te bezoeken, zoals Darthmouth, Truro of Saint John. Naast een auto huren in Halifax, kunt u er ook voor kiezen om de auto in te leveren op een andere locatie in Canada of Amerika. Ontdek de one-way mogelijkheden!

Lees meer

Een auto huren in Halifax vanaf de airport

Halifax is de hoofdstad van de provincie Nova Scotia en is tevens na Vancouver de grootste kuststad van Canada. De stad is het economisch centrum van de Atlantische Canadese provincies vanwege haar ligging aan de Noord-Atlantische oceaan. In de directe omgeving vindt u verschillende natuurparken die u kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Kejimkujik National Park. Vanuit Halifax rijdt u er in 2,5 uur naartoe. Ook kunt richting de historische havenplaats en stad Louisbourg rijden. Kortom, er is dus genoeg te zien en te beleven in het oosten van Canada!

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wist u dat bij een auto van Alamo.nl alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen? Dit betekent dat uw geen schade-, diefstal- of aansprakelijkheidsverzekering meer hoeft af te sluiten. Daarnaast kunt u zelf een keuze maken uit diverse autocategorieën, zoals een Full Size, Standard of Intermediate SUV. Ook heeft u de keuze tussen een schakel of automaat. Ook een auto huren in Halifax? Bij Alamo.nl is er voor iedereen een geschikte huurauto te vinden!

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Ongelimiteerd kilometers rijden
√ Een auto huren in Halifax inclusief benodigde verzekeringen
√ Ruim aanbod uit diverse autocategorieën
√ Als u vooraf reserveert bent u altijd verzekerd van een huurauto
√ 24/7 bereikbaar, buiten kantooruren op het noodnummer

Ophaalpunt in Halifax

Als u aankomt op de luchthaven van Halifax loop dan, nadat u uw koffers opgehaald hebt, naar de onderste verdieping van de parkeergarage van de luchthaven. Hier zal u de Alamo balie vinden, kunt u zich melden en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Wilt u ook een auto huren in Halifax voor een rondreis door Canada? Wacht dan niet langer en maak uw boeking of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Bij vragen staat de customer service altijd voor u klaar!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
HALIFAX INTL ARPT
1 BELL BOULEVARD (HFX AIRPORT)
ENFIELD, (NS), B2T 1K2 Canada

  9028733159
Maandag:
7:00 - 23:59
Dinsdag:
7:00 - 23:59
Woensdag:
7:00 - 23:59
Donderdag:
7:00 - 23:59
Vrijdag:
7:00 - 23:59
Zaterdag:
7:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.