Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Halifax Airport

Bent u op zoek naar een goede huurauto in Canada tegen een laag tarief? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis door Canada vanuit Halifax! Een auto huren in Halifax doet u inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers, waardoor u de omliggende gebieden in Halifax zonder extra kilometertoeslagen kunt bezoeken. Alamo.nl biedt u kwalitatief goede huurauto’s en alle benodigde verzekeringen zijn in het voordelige prijstarief inbegrepen. Tevens biedt Alamo.nl u de mogelijkheid om uw huurauto op een andere plek in te leveren dan waar u deze heeft opgehaald. Dit maakt van Halifax een uitstekend beginpunt van uw reis door Canada.

Lees meer

Ontdek Halifax en omgeving met een Alamo huurauto

Halifax is de hoofdstad van de provincie Nova Scotia en is tevens na Vancouver de grootste kuststad van Canada. De stad is het economisch centrum van de Atlantische Canadese provincies vanwege haar ligging aan de Noord-Atlantische oceaan. Na Sydney heeft Halifax de grootste natuurlijke haven en was daarom met name vroeger een belangrijke militaire basis. Vanaf de Halifax Citadel, het fort van de vroegere Britse Koning George, heeft u een goed uitzicht over de stad Halifax. In de directe omgeving vindt u verschillende natuurparken waar u tot rust kunt komen, zoals bijvoorbeeld het Kejimkujik National Park.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Maak de roadtrip van uw leven van Halifax naar Montreal! Neem uw tijd voor deze roadtrip van ongeveer 1250 kilometer. U kunt Montreal vanuit Halifax bereiken via de Verenigde Staten waarbij u via Maine en eventueel Vermont rijdt. U kunt er ook voor kiezen om de Verenigde Staten links te laten liggen en alleen door het uitgestrekte Canada te rijden.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Halifax?

√ U heeft een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Een auto huren in Halifax doet u inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt goedkoop uw eigen risico afkopen bij Alamo.nl.
√ Als u vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.

Ophaalpunt in Halifax

Als u aankomt op de luchthaven van Halifax loop dan, nadat u uw koffers gepakt hebt, naar de parkeergarage en ga naar de onderste verdieping van de parkeergarage. Vanaf hier volgt u de borden naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Wilt u ook een auto huren in Halifax voor uw reis door Canada? Wacht dan niet langer en maak uw boeking of vraag een vrijblijvende offerte op via onze website.

 Contactinformatie

HALIFAX INTL ARPT
1 BELL BOULEVARD (HFX AIRPORT)
ENFIELD, (NS), B2T 1K2 Canada

  9028733159

 Openingstijden

Maandag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Dinsdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Woensdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Donderdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Vrijdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Zaterdag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
Zondag:
0:00;7:00 - 1:00;23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.