Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Vancouver Airport

Een auto huren in Vancouver vanaf de airport is een uitstekend beginpunt voor uw rondreis door het prachtige westen van Canada. Afhankelijk van de afstand die u wilt rijden en of u de bergen in wilt, huurt u bij Alamo.nl diverse comfortabele middenklasse auto’s, geschikt voor elk gezelschap. Als u dan een auto huurt in Vancouver, doet u dat altijd inclusief verzekeringen en ongelimiteerd kilometers. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen en alle vrijheid hebt om overal naartoe te rijden. Wat dacht u van een auto huren in Vancouver met een one-way naar Calgary of Edmonton?

Een auto huren in Vancouver

Vancouver is de grootse stad aan de Canadese westkust en is een stad waar u zich gemakkelijk een aantal dagen kunt vermaken. Voor een rondreis ligt het prachtige British Columbia en het unieke Victoria Island aan uw voeten. Dit gebied is zeker een aanrader om te verkennen met de huurauto! Wist u dat u ook met uw huurauto de grens kan oversteken naar Amerika? Door te kiezen voor een one-way, plant u gemakkelijk uw eigen rondreis en vakantie! Voor meer informatie over een auto huren in Vancouver en het maken van een one-way, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen!

De Alamo.nl medewerkers tip

Bij het ophalen van de huurauto is het gebruikelijk dat u borg moet betalen. De borg is bedoeld ter dekking van het eigen risico, eventuele schade aan, of diefstal van de huurauto. Een bedrag ter hoogte van de borg wordt gereserveerd op uw creditcard. Houdt er rekening mee dat u genoeg limiet heeft, zodat u ook de rest van de vakantie kan blijven genieten en betalen. Als er na het terugbrengen van de huurauto blijkt dat er geen schade is, wordt dit bedrag binnen enkele werkdagen weer vrijgegeven. Daarbij is het van belang dat de creditcard op de naam staat van de hoofdbestuurder!

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Bovendien een ruim aanbod huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Vancouver is inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Zonder problemen de grens oversteken naar Amerika
√ Daarnaast autohuur locaties op de luchthaven en downtown

Waar in Vancouver kan ik mijn Alamo huurauto ophalen?

U vindt de Alamo verhuurlocatie op het vliegveld van Vancouver. Wanneer u arriveert op de luchthaven, kunt u de terminal verlaten en richting de parkeerplaats lopen. Vervolgens volgt u de borden ‘car rental’ naar de Alamo balie. Tevens kunt u zich hier melden en met een van de medewerkers het papierwerk afhandelen. Wilt u ook een auto huren in Vancouver, of in bijvoorbeeld op ander locatie in Canada, zoals Toronto of in Montreal? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan!

 

Direct korting op je huurauto?

Vul je e-mailadres in en meld je aan. Je krijgt dan €10 korting op je huurauto. Wie wil er nou geen korting bij het huren van een auto?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
VANCOUVER CRUISE SHIP
999 CANADA PL
VANCOUVER, (BC), V6C 3E1 Canada

  6046834357
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.