Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Vancouver Airport

Vancouver is een uitstekend beginpunt voor een rondreis met een huurauto door het westen van Canada. Het prachtige British Columbia en het unieke Victoria Island liggen namelijk aan uw voeten. Afhankelijk van de afstand die u wilt rijden en of u de bergen in wilt, huurt u bij Alamo.nl een comfortabele middenklasse auto of een stoere 4WD. Een auto huren in Vancouver doet u altijd inclusief verzekeringen en vrije kilometers. Tevens kunt u er ook voor kiezen om de huurauto in te leveren op een andere locatie, bijvoorbeeld op de luchthaven van Calgary. Lees meer over one-ways en de drop-off kosten op onze website. Wist u dat u ook met uw huurauto de grens kan oversteken naar Amerika?

Lees meer

Ontdek Vancouver en de omgeving met een Alamo huurauto

Vancouver is de grootse stad aan de Canadese westkust en is een stad waar u zich gemakkelijk een aantal dagen kunt vermaken. De stad wordt omsloten door de Grote Oceaan en de Coast Mountains. Er is volop water te vinden in de stad en er zijn vele mogelijkheden voor outdoor-activiteiten. Ga bijvoorbeeld varen, wandelen of skiën in de bergen. Bovendien zijn er een aantal uitstekende musea te vinden. De Vancouver Art Gallery, met een grote collectie van hedendaagse kunst, is zeker een aanrader om te bezoeken.

Uw wintersport vakantie begint op Vancouver Airport

Wintersport in Amerika of Canada is anders dan wintersport in de Europese skigebieden, vanwege de rust op de pistes en uitstekende poedersneeuw. De belangrijkste skigebieden in de USA en Canada liggen in de Rocky Mountains en zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto van Alamo.nl! De huurauto’s van Alamo in Canada zijn tevens voorzien van All-Season Tires. Bovendien kunt voor Vancouver Airport een wintersportpakket bijboeken dat bestaat uit een block heater, ijskrabber en een skidrager. De skidrager is geschikt voor 2 paar ski’s of 2 snowboards. Het wintersportpakket is bij te boeken via de boekingsmodule van Alamo.nl en kost 7,50 USD/CAD p.d.

Skioorden de buurt van Vancouver

  • Big White
  • Fernie
  • Kicking Horse
  • Panorama
  • Revelstoke
  • Silver Star
  • Sun Peaks
  • Whistler
  • Chilliwack

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Vancouver?

√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Ruim aanbod huurauto’s en u kunt zelf uw auto kiezen.
√ Een auto huren in Vancouver is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika.
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad.

Waar in Vancouver kan ik mijn Alamo huurauto ophalen?

U vindt uw de Alamo verhuurlocatie op het vliegveld van Vancouver. Wanneer u bent gearriveerd op de luchthaven verlaat u de terminal en loopt u vervolgens naar de parkeerplaats. Volg de borden ‘car rental’ naar de Alamo balie. Handel hier met de medewerker het papierwerk af en neem uw sleutels in ontvangst. Wilt u een auto huren in Vancouver, maar deze inleveren op een andere locatie? Ook dit is bij Alamo.nl mogelijk. U kunt uw auto bijvoorbeeld inleveren in Toronto of in Montreal.

 Contactinformatie

VANCOUVER INTL ARPT MAIN
VANCOUVER INTL AIRPORT
RICHMOND, (BC), V7B 0A4 Canada

  8336193650

 Openingstijden

Maandag:
0:00;5:30 - 1:30;23:59
Dinsdag:
0:00;5:30 - 1:30;23:59
Woensdag:
0:00;5:30 - 1:30;23:59
Donderdag:
0:00;5:30 - 1:30;23:59
Vrijdag:
0:00;5:30 - 1:30;23:59
Zaterdag:
0:00;5:30 - 1:30;23:59
Zondag:
0:00;5:30 - 1:30;23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.