Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Santiago de Chili Airport

Bent u van plan om een prachtige rondreis door het Zuid-Amerikaanse land Chili te maken? Begin deze reis dan in de hoofdstad genaamd Santiago. Met uw Alamo huurauto kunt u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. U kunt dus alle mooie plekjes in Chili ontdekken zonder extra kosten achteraf. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief zodat u zonder zorgen de weg op kunt. In Santiago kunt u uw Alamo huurauto ophalen bij het vliegveld, maar u kunt er ook voor kiezen om uw huurauto in de stad zelf op te halen.

Lees meer

Beleef Santiago en omgeving met een Alamo huurauto

Santiago is de hoofdstad van Chili. De stad ligt op ongeveer 540 meter hoogte aan de voet van het Andes-gebergte. De stad herbergt een aantal imposante historische gebouwen en ook de vele parken in de stad zijn een bezoek waard.  Het belangrijkste gebouw in de stad is het Palacio de La Moneda. Dit is het regeringsgebouw en is voor de Chilenen het symbool voor de democratie in het land. In het Museo de Santiago, dat is gehuisvest in een nationaal monument, kunt u zien hoe de stad zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Het mooiste uitzicht over de stad kunt u vinden op de berg genaamd Cerro San Cristóbal. Met uw huurauto rijdt u gemakkelijk en snel naar deze 300 meter hoger gelegen berg. Het mooiste uitzichtpunt op de berg heeft u in het Parque Metropolitano. Als u geluk heeft kunt u vanaf dit punt de besneeuwde bergtoppen van de Andes boven de stad zien uitsteken. In het oosten van de stad kunt u een iets lager gelegen berg vinden. Op de Cerro Santa Lucia, zoals deze berg heet, staat onder meer een kasteeltje en zijn meerdere fonteinen te vinden. Slingerende trappen leiden u naar het hoogste punt van deze berg.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Chili is een zeer uitgestrekt land. Als u ervoor kiest om een roadtrip door het land te maken en deze te beginnen in Santiago kunt u alle kanten op. Dit komt doordat de stad centraal in het land gelegen is. Als u naar het noorden rijdt, kunt u prachtige stukken langs de kust rijden naar de belangrijkste havenstad van Noord-Chili genaamd Antofagasta. Deze stad, die gelegen is in de Atacamawoestijn, kent een aantal prachtige monumenten zoals bijvoorbeeld de klokkentoren op het Plaza de Armas.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Santiago?

√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Geen extra kosten voor extra kilometers
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder

Waar in Santiago kan ik mijn Alamo huurauto ophalen

In Santiago heeft Alamo zowel een airport verhuurlocatie als een locatie downtown.
Als u aankomt op de luchthaven van Chili loop dan naar de bagageband. Vervolgens komt u bij de douane. Als u door de douane bent gegaan vindt u de Alamo balie in de lobby van het vliegveld. Bij deze balie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.
De downtown locatie is gevestigd aan Ave. Francisco Bilbao 2846 Comuna Providencia Santiago,
Santiago.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SANTIAGO CHILI AiIRPORT OFF SITE
COSTANERA NORTE 13 757
Santiago, MCPARKING 9020000 Chili

  943569604
Maandag:
07:00 - 23:45
Dinsdag:
07:00 - 23:45
Woensdag:
07:00 - 23:45
Donderdag:
07:00 - 23:45
Vrijdag:
07:00 - 23:45
Zaterdag:
07:00 - 23:45
Zondag:
07:00 - 23:45

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.