Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Chili

Een auto huren in Chili zal zorgen voor een prachtig rondreis! Reserveer nu uw huurauto op Alamo.nl bij één van de vijf verhuurlocaties in Chili, zoals Santiago, Antofagasta of Puerto Montt. Bij aankomst op de luchthaven kunt u direct na het landen uw huurauto ophalen en rijden richting uw eerste bestemming. Binnen het prijstarief van Alamo.nl zitten ongelimiteerde kilometers en de lokale- en luchthaventoeslagen. Ook een auto huren in Chili? Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Lees meer

Een auto huren in Chili en het land verkennen

Ontdek met een huurauto de prachtige uitgestrekte landschappen die het land Chili rijk is. De afstand van het noorden naar het zuiden bedraagt 4275 kilometer en is daardoor zeer geschikt voor een rondreis met de auto. Het land bezit nationale parken, fjorden, eilanden, vulkanen en zelfs woestijngebied. In het noorden vindt u de Atacama woestijn, de droogste woestijn ter wereld. Tevens is de bekendste stad in het zuiden van Chili, Punta Arenas, waar u zeker naartoe moet rijden. Als u van natuur en landschap houdt, mag u dit land in Zuid-Amerika absoluut niet overslaan.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Start uw rondreis in de levendige hoofdstad Santiago en rijd in zuidelijke richting via Puerto Varas naar Puerto Montt. Deze reis van ongeveer 1100 kilometer brengt u langs alle delen van Chili. Onderweg kunt u ervoor kiezen om verschillende stops te maken op eigen tempo in bijvoorbeeld de kustplaatsen, zoals Concepion of binnenlandse plaatsen Temuco of Osorno. Maak een one-way vanaf Santiago en lever de huurauto in op de verhuurlocatie in Puerto Montt. Ontdek nu de opties van het maken van een one-way bij Alamo.nl

Waarom een auto huren via Alamo.nl?

√ Een auto huren in Chili met ongelimiteerde kilometers
√ Tevens is ter plaatse een auto huren vaak veel duurder
√ Inclusief benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inbegrepen
√ Ruim assortiment aan huurauto’s

Waar haalt u uw huurauto op in Chili?

Als u een auto wilt huren in Chili kunt u ervoor kiezen om dit te doen vanaf de luchthaven in Santiago of Puerto Montt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de huurauto op te halen vanaf de downtown locaties in Antofagasta of in de hoofdstad Santiago. Wilt u meer informatie over het huren van een auto in Chili? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de customer service, zij staan u graag ter woord. Ook kunt u gratis een vrijblijvende offerte opvragen.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.