Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Helsinki

Een auto huren in Helsinki, de Finse hoofdstad waar heden en verleden hand in hand gaan. Wat deze stad zo fijn maakt, is de mix van natuur, architectuur en een heerlijke gastronomie! Ervaar de schoonheid van de stad wanneer je loopt op het gezellige marktplein en wanneer je de vele honderden eilandjes in de Finse Golf ziet liggen. Je ziet het ook terug in de Jugendstil architectuur. Helsinki is tevens een winkelstad, waarbij de kwaliteitsstandaard hoog ligt. Struin op uw gemak van etalage naar etalage en geniet van het onconventionele modeaanbod.

Eigen risico op de auto  

Hoewel alle verzekeringen bij Alamo.nl inclusief zijn, geldt er vaak een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per bestemming. Een eigen risico betekent dat u zelf voor een bepaald bedrag aansprakelijk bent. Daarom hebben wij onze unieke No-Risk Garantie in het leven geroepen. Een auto huren in Helsinki wordt hiermee volledig verzekerd en het eigen risico afgekocht. Hoewel er ter plaatste ook soortgelijke verzekeringen mogelijk zijn, liggen de kosten daarvan veelal iets hoger. Kies daarom voor gemak en voordeel en sluit de No-Risk verzekering af zodra u uw boeking compleet maakt.

Breed aanbod bij een auto huren in Helsinki

We hebben op onze website en in onze boekingsmodule een breed aanbod huurauto’s. Hierdoor heeft u een ruime keuze en kunt u de meest geschikte huurauto uitzoeken. De verschillende autocategorieën krijgt u in één overzicht te zien. Waar de een op zoek is naar een kleine, compacte auto, is de ander op zoek naar een minivan. Vindt u het lastig kiezen of wilt u meer weten over de (koffer)ruimte van de auto? Onze klantenservice staat voor u klaar.

De voordelen van een auto huren in Helsinki via Alamo.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Moeiteloos de grens over naar andere Europese landen.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Gunstige wijzigings- en annuleringsvoorwaarden.
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

De wegen in Helsinki en Finland  

De meeste wegen in Finland zijn van goede kwaliteit. Een paar dingen om rekening mee te houden bij een auto huren in Helsinki en rijden door Finland, zijn de secundaire wegen en de weerscondities. In landelijke gebieden zijn de secundaire wegen vaak grindwegen. Met slecht weer en sneeuw worden deze wegen moeilijker begaanbaar. Wanneer u reist in de wintermaanden is het al vroeg donker. Wees hierop voorbereid en alert op overstekende dieren.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.