Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Finland

Met een auto huren in Finland is het mogelijk om de variëteit aan landschappen te leren kennen. Op een relatief klein oppervlak komt u bossen, steppen, meren en bruisende steden tegen. Naast bruine beren, elanden en vossen heeft ook de wolf hier zijn leefgebied. Deze parel aan de Oostzee haalt hoge scores op leefbaarheid. Bezoek vanuit Helsinki een van de honderden eilandjes voor de kust, proef de vers gevangen vis en aanschouw de prachtige natuurgebieden waar de Finse bewoners in hun vrije tijd komen om te ontspannen.

Probleemloos boeken

Bij Alamo.nl helpen wij u graag met de keuze voor een geschikte huurauto. U wilt niet alleen probleemloos tussen locaties reizen, maar ook onderweg genieten. Deze voorpret start al bij het boeken. Ons overzichtelijke reserveringssysteem met transparante prijzen laat u exact zien welke mogelijkheden er zijn. Alle benodigde verzekeringen zijn voor u inbegrepen. Zo maken wij een auto huren in Finland graag eenvoudig. Heeft u nog vragen? Dan staat onze  klantenservice graag voor u klaar.

Welke kosten zijn inclusief bij een auto huren in Finland?

Bij Alamo.nl zorgen wij ervoor dat u volledig verzekerd op reis gaat. De schadeverzekering, diefstalverzekering, maar ook de aansprakelijkheidsverzekering zijn inbegrepen. In de meeste landen geldt er nog wel een resterend eigen risico. Deze is af te kopen met onze No-Risk Garantie. Extra opties zoals een kinderzitje, winterbanden of extra bestuurders zijn niet inbegrepen. Deze geeft u door bij uw boeking en betaalt u ter plaatse. Wilt u een auto huren in Finland? Klik hier voor de uitgebreide huurvoorwaarden of reserveer direct via onze website.

De voordelen van een auto huren in Finland via Alamo.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Altijd verzekerd van een huurauto op vakantie.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af.
  • Extra opties kunnen bijgeboekt worden tegen een kleine meerprijs (kinderzitje, GPS).

Een GPS bijhuren  

Een auto huren in Finland kan ook met een GPS navigatiesysteem. Navigeer moeiteloos door de wildernis van Finland zonder u zorgen te maken over de route en of u op tijd aankomt. Het is ook mogelijk de grens over te steken naar de buurlanden Noorwegen en Zweden. U bepaalt zelf uw route. Laat u meevoeren en ervaar de vrijheid van ‘het land van de duizend meren’.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.