Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Parijs Airport

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar Frankrijk? Dan kunt u via Alamo.nl een auto huren in Parijs op luchthaven van Charles de Gaulle. De Franse hoofdstad staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, de Notre-Dame, Arc de Triomphe, de Sacré-Coeur en het Louvre. Parijs zelf is al magisch, maar in de omgeving kan je nog meer magie beleven bij Disneyland Parijs. Vanaf het vliegveld is het park snel te bereiken met een Alamo huurauto. Ook andere bezienswaardigheden in de omgeving van Parijs zijn eenvoudig te bereiken. Met de inbegrepen verzekeringen gaat u zonder zorgen de weg op en kunt u de gehele omgeving verkennen.

Lees meer

Ontdek Parijs en omgeving met een Alamo huurauto

Parijs staat bomvol bekende en populaire bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Ook op het gebied van gastronomie zit u hier goed, overal zijn gezellige terrasjes en de beste restaurants van Frankrijk vindt u in de hoofdstad. Ga heerlijk zitten langs de Seine of ga shoppen op de Chams Elysee. Parijs is ook echt een walhalla voor kunstliefhebbers, met een enorm aanbod aan musea zoals het Louvre en leuke galerieën in de gezellige schilderswijk Montmartre. Wilt u een spectaculair uitzicht over de straten van Parijs? Dan kunt u natuurlijk de Eiffeltoren beklimmen of bekijk vanaf de Grande Arche, de 20e eeuwse versie van de Arc de Triomphe naar zijn oudere broertje. Een nog originelere manier van de stad van bovenaf te aanschouwen is door aan boord te stappen van ‘Le Ballon de Paris’, de verankerde luchtballon in het Parc André Citroën. Zwevend door de lucht op 150 meter hoogte kunt u de hele stad overzien.

Tip van een Alamo medewerker

Na 20.00 uur en op zondag kan je gratis op straat parkeren in Parijs. Overdag en op zaterdag mag je maximaal 2 uur achter elkaar betaald kan parkeren. Dit kan alleen met een creditcard. Een goedkopere optie is om te parkeren op een van de grote parkings aan de rand van de stad. Een Alamo huurauto is ook ideaal wanneer u het nabijgelegen Disneyland Parijs wil bezoeken of door wilt reizen naar andere gezellige steden en dorpjes in de omgeving. Kortom een auto huren in Parijs is absoluut geen overbodige luxe.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Parijs?

√ U kunt ons buiten kantoortijden bereiken op het speciale noodnummer
√ Een auto huren in Parijs is inclusief de benodigde verzekeringen
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen

Waar op Parijs Airport kan in mijn huurauto ophalen?

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op Parijs Airport. Onze balies bevinden zich op Terminal 2C/D en Terminal 2E/F.

Voor Terminal 2E/F: Wanneer u uw vlucht verlaat, volgt u de borden om de terminal 2E/F te vinden en volgt u de borden naar het verhuurgebied “location de voiture”. De balie bevindt zich buiten het terminalgebouw.

Voor Terminal 2C/D: Wanneer u uw vlucht verlaat vanaf terminal 2A/B/C/D, volgt u de borden om de terminal 2C/D te vinden en volgt u de borden naar het verhuurgebied “location de voiture”. Houd er rekening mee dat Terminal 1 momenteel gesloten is.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.