Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Frankrijk

Voordelig een auto huren in Frankrijk voor uw vakantie? Boek deze dan op Alamo.nl. In Frankrijk heeft Alamo meer dan 150 autoverhuurlocaties. Hierdoor beschikt u altijd over een goedkope huurauto in de buurt van uw bestemming. Alamo heeft locaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en verhuurt inclusief de benodigde verzekeringen, zodat u ter plaatse geen extra verzekering voor uw huurauto hoeft af te sluiten. Wilt u geen eigen risico? Kies dan voor onze goedkope No-Risk Garantie. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u zorgeloos de weg op met uw huurauto!

Lees meer

Auto huren in Frankrijk via Alamo.nl

Frankrijk is een geliefde vakantiebestemming. Van wereldstad Parijs tot de schitterende stranden en het ruige berglandschap. Met uw Alamo.nl huurauto heeft u alle vrijheid om in uw eigen tempo dit prachtige land te ontdekken. Ga voor een actieve vakantie in de natuurrijke Rhônes-Alpes of Dordogne, of volg de route langs de kustlijn van de Côte d’Azur vanuit de badplaats Nice. Ook een autorondreis langs de wijngaarden van de Bordeaux of Loire-vallei is de moeite waard. Via Alamo.nl kunt u betrouwbaar een auto huren in Frankrijk op een van de 156 autoverhuurlocaties.

Verzekerd op weg met uw huurauto

Als u een huurauto boekt via Alamo.nl gaat u altijd verzekerd de weg op. Een voordelige auto huren in Frankrijk doet u inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Op autohuur in Frankrijk geldt een eigen risico tussen de € 650,- en € 2.400,-. Dit eigen risico kunt u afkopen door middel van onze No-Risk Garantie.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Een auto huren in Frankrijk hoeft niet perse op een van de grote luchthavens. Wij hebben een groot aanbod verhuurlocaties waarvan er veel in het centrum liggen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huurauto ophalen bij het treinstation van Marseille, Avignon of Toulouse. Verblijf eerst een aantal dagen in het centrum en ga daarna genieten van de omgeving met een huurauto. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de auto in te leveren op een andere locatie. De extra kosten voor een zogeheten one-way verschijnen altijd in het boekingsproces. Ook een auto huren in Frankrijk? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog via Alamo.nl.

Voordelen autoverhuur Alamo.nl

√ Een auto huren in Frankrijk is inclusief alle benodigde autohuur verzekeringen.
√ U kunt bij Alamo gemakkelijk uw eigen risico afkopen voor € 3,50 per dag.
√ Ruim aanbod aan huurauto’s. Van een mini tot een ruime minivan of SUV.
√ Veel verhuurlocaties op zowel de luchthavens als in het centrum.
√ Zeer ervaren klantenservice en 24/7 bereikbaar via noodnummer.
√  Strikte hygiënemaatregelen, waardoor u altijd zorgeloos op reis kunt met uw huurauto.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.