Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Heraklion Airport

Wilt u een veilige vakantie doorbrengen in Griekenland en een auto huren in Heraklion vanaf de luchthaven? Reserveer dan vandaag nog uw huurauto via Alamo.nl en haal uw auto op vanaf het vliegveld Heraklion direct na het landen. Heraklion is de hoofdstad van het eiland Kreta en is uitermate geschikt om per huurauto te verkennen. Wist u dat bij Alamo.nl altijd een huurauto huurt met alle benodigde verzekeringen? Ook zijn de luchthaven en lokale toeslagen inbegrepen in het huurtarief. Een auto huren in Heraklion is altijd veilig omdat Alamo.nl samenwerkt met autoverhuurder die werken met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Op deze manier kan u veilig de weg op!

Lees meer

Een auto huren in Heraklion

Een auto huren in Heraklion doet u eenvoudig via Alamo.nl. Doordat de benodigde verzekeringen inclusief zijn in het prijstarief en u uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag kunt afkopen, ontdekt u heel comfortabel en voordelig dit prachtige eiland. Wilt u ook een auto huren in Heraklion? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog een huurauto of vraag een vrijblijvende offerte aan. U heeft maar liefst zeven dagen bedenktijd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor autohuur Heraklion? Neem dan contact op met de customer service.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Wilt u veilig de weg op met de huurauto? Dan kunt u kiezen om het eigen risico af te kopen met de No-Risk Garantie. Deze kunt u eenvoudig tijdens uw reservering afsluiten, waardoor u uw eigen risico heeft afgekocht. Op deze manier bent u goed beschermd, mocht er iets onderweg mis gaan. Lees de voorwaarden van de No-Risk Garantie goed door.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Een auto huren met ongelimiteerde kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Het aanbod aan huurauto’s en locaties is breed
√ U kunt al een auto huren in Heraklion vanaf 21 jaar
√ U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen

Ophaallocatie in Heraklion

Niks is fijner dan dat u gelijk na aankomst op het vliegveld van Heraklion, de huurauto kan ophalen. Volg als u aankomt op de luchthaven van Heraklion de borden richting de autoverhuurlocaties. Bij aankomst neemt u de sleutels van uw Alamo.nl huurauto in ontvangst en kan uw vakantie in het zonovergoten Kreta beginnen. Wilt u een auto huren in Heraklion? Vraag dan een vrijblijvende offerte op of maak direct een boeking. Onze customer service is u graag van dienst.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Europcar logo
Crete Heraklion Airport
MEETING POINT
HERAKLION, Griekenland

  30-2810225150

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •