Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Griekenland

Wilt u een auto huren in Griekenland en genieten van de Mediterrane levensstijl? Reserveer dan nu uw huurauto voor Griekenland via Alamo.nl en verken de mooiste plekjes in het land. Doordat u bij Alamo.nl altijd een auto huurt met ongelimiteerde kilometers, kunt u alle plekjes ontdekken zonder extra toeslagen. Of u nu wilt genieten op een zandstrand op Rhodos, de Acropolis in Athene wilt bezoeken of de Peloponnesos wilt ontdekken. Met uw Alamo huurauto rijdt u veilig en comfortabel van A naar B. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Het maakt niet uit met hoeveel personen u reist. Dankzij het brede aanbod huurauto’s is er altijd wel één die aan uw eisen voldoet.

Lees meer

Griekenland met een huurauto

Griekenland heeft voor ieder type toerist wel iets te bieden. Het land is veilig en biedt voor elke vakantieganger wat wils. Vlieg bijvoorbeeld in de zomer naar Heraklion op het eiland Kreta of naar Corfu voor een ontspannen zonvakantie. De cultuurliefhebber kan zijn hart kan ophalen in Athene of in de tweede stad van het land Thessaloniki. Als u van duiken en snorkelen houdt kunt u dit het beste doen op het eiland Zakynthos. Het land is eigenlijk te mooi en veelzijdig om op één plek te blijven. Een auto huren in Griekenland voor uw vakantie is daarom een uitstekend idee! En of dat dan een luxe huurauto is of een compacte budget auto. Alamo.nl heeft altijd een huurauto die bij uw wensen en budget past.

Auto huren in Griekenland

Vlieg rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Thessaloniki en rijd met uw Alamo huurauto via het Griekse binnenland naar Athene. U kunt hier de auto terugbrengen als u dit vooraf aangeeft. Neem voor meer informatie over one-ways contact op met één van onze medewerkers. Neem om uw vakantie relaxed af te sluiten de boot van Athene naar één van de mooiste Griekse eilanden, genaamd Santorini. Wilt u een auto huren in Griekenland? Dan rijd u altijd weg in een grondig gereinigde huurauto.

Voordelen van Alamo.nl

√ Ruime keuze: van compacte tot een ruime huurauto.
√ Een auto huren in Griekenland kan op alle populaire vakantiebestemmingen.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt goedkoop uw eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice.
√ Buiten kantoortijden zijn we bovendien voor nood bereikbaar op ons Nederlandstalige noodnummer.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.