Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Rhodos Airport

Heeft u een vakantie geboekt naar Rhodos in Griekenland? U kunt voordelig een auto huren op Rhodos bij Alamo.nl in vier gemakkelijke stappen. Het autohuurtarief is inclusief de benodigde verzekeringen, lokale toeslagen en ongelimiteerde kilometers. Wilt u met nog meer zekerheid uw vakantie op Rhodos beginnen? Reserveer uw auto ruim voor vertrekdatum. Alamo.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen risico geheel af te kopen voor maar €3,50 per dag. Zo hoeft u eenmaal op bestemming geen andere verzekeringen meer af te sluiten. Of u nu met uw partner op reis gaat of met het hele gezin. Alamo.nl heeft een ruime keuze in huurauto’s, dus er is altijd een auto die aansluit bij uw wensen en budget.

Lees meer

Ontdek Rhodos met een Alamo auto

Rhodos is het derde grootste eiland van Griekenland en is zeer populair bij toeristen vanwege de vele zonuren. Met meer dan 220 kilometer aan kustlijn zijn er veel prachtige stranden te vinden, variërend van druk tot rustig. De mooiste stranden vindt u aan de oostkust, maar deze trekken vooral in het hoogseizoen veel toeristen. Rhodos heeft daarnaast een prachtige vlindervallei, waar duizenden kleurrijke vlinders rondfladderen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het historische stadscentrum van de stad Rhodos staat op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst en is zeker een bezoek waard. Naast de toeristenwinkeltjes vindt u er vele restaurantjes en barretjes, maar juist in de authentieke zijstraatjes ervaart u het lokale leven. In de stad kunt u verder een bezoek brengen aan het archeologisch museum, het Middeleeuwse Grootmeesterspaleis en het Akropolis van de stad. Geniet van de vriendelijke bevolking en het heerlijke Griekse eten.

Waarom een auto huren op Rhodos bij Alamo.nl?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Ruime keuze in huurauto’s
√ Auto huren op Rhodos is inclusief de benodigde verzekeringen
√ Voor slechts €3,50 koopt u uw eigen risico af

Waar kan ik een auto huren op Rhodos?

Eenmaal geland op het vliegveld van Rhodos, moet u het vliegveld af voor de Enterprise/Alamo autohuurlocatie (een Drive Alliance Partner). U kunt het beste met een taxi naar het wagenpark. Voor de verhuurlocatie gaat u links de weg Lalisou op. Na 1,8 kilometer vervolgt u uw route naar Dimosia Rodou en na 1,9 kilometer naar Iraklidon Avenue. Na 800 meter vervolgt u uw route naar Eleftherias Avenue, waarna u Kremastis Airport bereikt. Bij de verhuurbalie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Nu kunt u genieten van een prachtige vakantie op het Griekse eiland Rhodos.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
RHODES AIRPORT
RHODES DIAGORAS AIRPORT
RHODES, 85106 Griekenland

  2241081600
Maandag:
7:30 - 21:00
Dinsdag:
7:30 - 21:00
Woensdag:
7:30 - 21:00
Donderdag:
7:30 - 21:00
Vrijdag:
7:30 - 21:00
Zaterdag:
7:30 - 21:00
Zondag:
7:30 - 21:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •