Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren IJsland

Wilt u ook een auto huren in IJsland om in alle vrijheid een schitterende rondreis te maken over het eiland? De ongerepte natuur, watervallen en spectaculaire vulkanen maken IJsland één van de mooiste landen in Europa. Een auto huren via Alamo.nl biedt u veel voordelen. Zo kunt u direct na het landen op het vliegveld Reykjavik de huurauto ophalen en richting uw eerste bestemming rijden. Daarnaast bent u goed verzekerd en kunt u ongelimiteerd kilometers rijden zonder extra kosten. Ontdek het aanbod aan huurauto’s op IJsland. Ook een veilige auto huren in IJsland voor uw vakantie? Vraag nu uw offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Lees meer

Een auto huren in IJsland

IJsland is bijna drie keer zo groot als Nederland en is eigenlijk niet met andere landen in Europa te vergelijken. Een auto huren in IJsland biedt de optie om tal van bijzondere natuurverschijnselen te bekijken want het landschap is zeer divers en ongerept. Onder andere zijn er watervallen, rivieren, vulkanen, lavavelden, gletsjers en kliffen in overvloed. Al deze bezienswaardigheden kunt u tijdens uw vakantie eenvoudig bereiken per huurauto. Wist u dat u het eigen risico kunt afkopen met de No-Risk Garantie voor maar €3,50 per dag? Op deze manier gaat u altijd veilig de weg op en bent u optimaal beschermd.

Tip van Alamo.nl medewerker

De Golden Circle route mag u absoluut niet overslaan! Dit is een van de mooiste routes door IJsland en verbindt de drie bekendste hoogtepunten van het eiland. Dit zijn Þingvellir, Gullfoss en Geysir. Þingvellir is een schitterend National Park dat is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. U kunt in dit park uitgebreid wandelen en andere outdoor activiteiten, zoals duiken, ondernemen. Gullfoss is een indrukwekkende waterval die bekend staat als de ‘gouden waterval’. Deze naam heeft de waterval te danken aan de nevelwolken die omhoog komen en bij zonnig weer een mooie regenboog veroorzaken.

Ook goed om te weten: bijna alle huurauto’s zijn 4×4. Tijdens het ophalen van de huurauto ontvang je een kaart met de wegen waar wel/niet op gereken kan worden in IJsland, daar staan ook de onverharde wegen op aangegeven.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Ongelimiteerd kilometers rijden.
√ Een auto huren in IJsland inclusief benodigde verzekeringen.
√ Groot aanbod categorieën en huurauto’s, zoals SUV’s.
√ Voordelig het eigen risico afkopen met onze No-Risk Garantie.
√ Altijd verzekerd van een huurauto ter plaatse.

Waar kunt u de huurauto ophalen?

U kunt eenvoudig een auto huren op de luchthaven van Reykjavik. Dit betekent dat u gelijk na het landen de auto ophaalt en richting uw eerste bestemming kunt rijden. Na het verzamelen van de bagage loopt u richting de autoverhuurbalie. Bij aankomst tekent u het huurcontract en neemt u de autosleutels in ontvangst. Wist u ook dat een auto huren in IJsland ook op onze downtown locatie in Reykjavik en in Reykjavik Port mogelijk is? Zo heeft u zelf de keuze vanaf waar u de huurauto ophaalt. Ook een auto huren in IJsland? Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan op onze website of neem contact op met de customer service.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.