Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Reykjavik Keflavik Airport

Wilt u binnenkort een auto huren in Reykjavik voor uw vakantie naar IJsland? U kunt via Alamo.nl voordelig een auto huren in Reykjavik vanaf de luchthaven. Met een huurauto van Alamo.nl heeft u alle vrijheid om Reykjavik en het prachtige IJsland te ontdekken. De ongerepte natuur, de vele watervallen en natuurlijk de vulkanen maken IJsland tot één van de mooiste landen van Europa. Bij Alamo.nl huur je voordelig een huurauto met de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers. Daarnaast zijn lokale en luchthavenbelastingen inbegrepen in het huurtarief. Daardoor hoeft u niks extra’s te betalen en gaat u onbezorgd op vakantie. Ook een auto huren in Reykjavik? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden in IJsland. 

Lees meer

Een auto huren in Reykjavik

Het is verstandig om voor uw vakantie in IJsland een auto te huren. Het land heeft goede wegen en alle highlights zijn goed te bereiken. Wist u dat u goedkoop het eigen risico kunt afkopen? Zo kunt u de No-Risk Garantie afsluiten voor maar €3,50 per dag. Op deze manier bent u goed beschermd. Daarnaast zijn ook alle verzekeringen, zoals diefstal, schade en aansprakelijkheid inbegrepen in het huurtarief. Zo kunt u onbezorgd beginnen aan uw vakantie in IJsland.

Tip van Alamo.nl medewerker Linda

Wilt u de omgeving van Reykjavik ontdekken? Dit kan eenvoudig met de huurauto. Zo rijdt u bijvoorbeeld in circa drie kwartier naar de Blue Lagoon bij Grindavik dat bekend staat om de stomende geneeskrachtige mineraalbronnen. Reist u in winter dan heeft u ook de mogelijkheid om het prachtige Noorderlicht in IJsland te bewonderen. Ook De watervallen van Gullfoss zijn ook zeker een bezichtiging waard. Deze watervallen zijn tot dichtbij te naderen en vanuit verschillende posities te bezichtigen. Alle bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar vanwege de goed wegen.

Voordelen via Alamo.nl huren

√ Altijd een grondig schoongemaakte huurauto.
√ Een auto huren in Reykjavik met ongelimiteerd aantal kilometers.
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
√ Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden op het noodnummer.
√ Het voordelige prijstarief is inclusief benodigde verzekeringen.

Ophaalpunten Reykjavik

Vanuit Nederland gaan diverse vluchten naar Reykjavik. Na aankomst op de luchthaven en het ophalen van uw bagage volgt u de borden naar de shuttle pick up. De shuttle breng u in minder dan tien minuten naar de verhuurlocatie. Vervolgens rijdt u weg in uw huurauto en kan de autovakantie in het schitterende IJsland beginnen. U kunt direct beginnen aan uw vakantie in het schitterende IJsland. Wist u dat u ook een auto kunt huren vanaf de haven of downtown in Reykjavik? Wilt u ook een auto huren in Reykjavik? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met de customer service.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
KEFLAVIK INTL AIRPORT
ARNARVOLLUR
REYKJANESBAER, 235 IJsland

  003545199300
Maandag:
6:30 - 18:00
Dinsdag:
6:30 - 18:00
Woensdag:
6:30 - 18:00
Donderdag:
6:30 - 18:00
Vrijdag:
6:30 - 18:00
Zaterdag:
6:30 - 18:00
Zondag:
6:30 - 18:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.